Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durne matki....

durne matki "dobre rady"...idzie sie wnerwić

Polecane posty

Gość durne matki....

koleżanka opowiadała mi dzisiaj, że wszystkie jej sąsiadki itp mówią, że to źle, że jej synek jeszcze nie chodzi i powinna iść z nim do lekarza bo w tym wieku dziecko powinno już chodzić. Kolezanki syn ma 9 miesięcy. Czy te matki sa durne czy po prostu chcą pokazać, że ich dzieci były lepiej rozwinięte i mądrzejsze? Powiedziałam jej, że nie ma w tym nic dziwnego, a ona już się tak martwiła skoro jej tak wszyscy mówili...co za ludzie.

to "popieprzone" stare cioty kloty, które nie mają własnego życia. dziecko w wieku 9 miesięcy jak chodzi to rzadkość. każde dziecko ma swoje tempo rozwoju.

Gość przeciez każde dziecko
rozwija sie inaczej. Brat ma corki - bliźniaczki. Jedna szybciej zaczęła mówić, a druga szybciej chodzić. Jedna ma dobra pamięć słuchowa, a druga wzrokową. Nie lubie takich mamusiek, które sieja panike w umysłach innych matek.

Gość popołudnie u kapelusznika
uhm... mnie mówiono, że dziecko w wieku 3 lat powinno umiec wyrecytować Pana Tadeusza z pamieci :P, :P, :P

Gość Uuuuuu Kasjopea
ja zaczełam chodzić jak miałam 13 mscy i wcale nic mi nie było :D niech się pałuje :P

Twoja kolezanka powinna poczytac o fazach rozwoju dziecka, zapytac lekarza a nie brac do siebie glupie gadanie bab. Co ona wlasnego rozumu nie ma?

Gość tasia 600
Ja powiem tak ja zaczelam chodzic jak mialam 8m i teraz niczym sie nie roznie od innych :) Inna dziewczynka kolezanka zaczela chodzic w 1r8m i co teraz tanczy profesjonalnie swietnie jezdzi na lyzwach.Co to za roznica kto i kiedy???