Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkugfuyjgvhjbkng

Moja najgorsza cecha - jestem zawistna...

Polecane posty

Gość lkugfuyjgvhjbkng

Nie tyle zazdrosna, co właśnie zawistna. Boli mnie, gdy innym układa się lepiej ode mnie, cieszę się z cudzych niepowodzeń. Zdarza mi się złośliwie komuś nie pomóc albo przeszkodzić - sprawia mi to jakąś chorą satysfakcję. Zdaję sobie z tego sprawę i próbuję z tym walczyć, ale o ile mam wpływ na to, co robię, to nie umiem kontrolować tego, co czuję...

Gość dojna krowa w kropki bordo
nie nie umiesz tylko NIE CHCESZ ale nie przejmuj sie, przyjdzie dzień gdy role sie odwrócą

Gość ja bywam zazdrosna ale
wynika to z tego ze jestem samotna nie mam meza dzieci i czasami jak slysze ze ktos slubuje,ktos kogos poznal, jakas znajoma kobieta zaszla w ciaze to czuje takie uklucie w sercu.tez z tym walcze ale jest ciezko

Gość cóż.....
no to jesteś bardzo nieszczęśliwym czlowiekiem.

Gość lkugfuyjgvhjbkng
No ja mam faceta, z którym jestem od pewnego czasu i jestem szczęśliwa, a kłuje mnie gdzieś w środku gdy słyszę, że ktoś kogoś poznał czy się zaręczył. Mam stypendium naukowe, a jestem wkurzona, bo ktoś dostał sportowe (choć sama sportu wyczynowo nie uprawiam). Gdy ktoś przechodzi na dietę, mam nadzieję, że nie schudnie, zaczyna ćwiczyć - że się mu znudzi, etc. Nie chcę, nie potrafię - dla mnie w sferze emocjonalnej wychodzi na jedno. Zachowania jestem w stanie realnie kontrolować, myśli nie do końca.

Gość a moja ujemna cecha
jestem bałaganiarą... Co prawda potem sama po sobie sprzątam, ale ile się w duchu naklnę...i jak siebie mieszam z błotem. I trafił mi się ukochany, porządnicki.