Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamba,76

Mój facet ma zdjęcia swojej byłej żony.

Polecane posty

Gość mamba,76

Mój facet ma zdjęcia swojej byłej żony w komputerze, nie widzi w tym nic złego. Nie przeszkadzają mi te ze znajomymi i z wyjazdów, ale tylko jej już tak, tym bardziej, że przynajmniej jedno widziałam nagie :( Bardzo mnie to boli, a on nie potrafi tego zrozumieć.

Gość mkkafe
zrob sobie sesje zdjeciowa nago i niech ciebie umisci obok eks zony

Gość Blood
Wiele lat byli małżeństwem? Każdej pewnie by było przykro, ale jeśli samemu nie przeżyło się długiego związku chyba ciężko zrozumieć zachowania tych osób. Jego była żona to chyba spora część jego życia jednak. Pogadaj z nim, lecz na spokojnie, musicie siebie nawzajem zrozumieć i wypracować kompromis.

Gość herrr
postaw ultimatum - Ty albo ex żona

Gość no chyba ultimatum
to jedyne wyjscie.

Gość mamba,76
Małżeństwem byli dwa lata, próbowałam rozmawiać, ale on nie rozumie,że to dla mnie bolesne, jak napisałam wcześniej zdjęcia razem bym przeżyła, ale tylko jej po co mu potrzebne? Ja mam zdjęcia mojego ex tylko z córeczką i to głównie dla niej zostawiłam, a oni nie mają dzieci,

Gość no chyba ultimatum
no to zrob inaczej: wgraj zdjecia swojego eks na ktorych jest sam. ustaw sobie na tapete np. zobaczysz jak szybko zmieknie ten twoj pajac

Gość mamba,76
No to całkiem dobry pomysł :)

Gość no chyba ultimatum
dobry, bo sprawdzony. tylko zrob to naturalnie, po prostu kiedys zapomnij zamknac kompa, niech zobaczy tapetke. wybierz ladne zdjecie, ktora uwydatnia zalety eksa. a jak twoj obecny sie przypluje (a zrobi to na 100%)- udawaj greka. ale jak to, przeciez to nic zlego, to przeszlosc, przeciez sam masz fotki eks, nie przesadzaj- tak mu mow.

Gość Blood
Można odpłacić się pięknem za nadobne, ale jak do niego nie dociera nic i nie przywiązuje wagi do zdjęć trzymanych w kompie to nie wiem czy zrozumie. Mówił po co mu te zdjęcia?

Gość no chyba ultimatum
gdyby nie przywiazywal wagi, to by je usunal na prosbe kobiety. przywiazuje wage i to duza, jedynie wet za wet moze go nauczyc. mezczyzni sa prosci, naprawde.

Gość mamba,76
Blood Powiedział, że to kawałek jego życia i ot tak tego nie wymarze, gdybym nigdy nie usłyszała jeszcze, że jego ex miała ode mnie lepsze ciało,to nie miało by znaczenia, bo teraz jest ze mną. Dlatego uważam, że naga fotka jego ex jest zdecydowanie nie na miejscu. Jak dla mnie on nadal ją kocha i marzy o niej, takie mam odczucia.

Gość no chyba ultimatum
no krew mnie zalewa, jak dobre i lagodne babki sa traktowane... gdyby mi tak powiedzial facet, natychmiast uslyszalby, ze wszyscy moi eks mieli wieksze penisy i lepiej sie nimi poslugiwali, a mimo to jestem z nim i ma to docenic. nie pozwalaj sobie na takie teksty...

Gość Blood
"jego ex miała ode mnie lepsze ciało" :O Autorko, czy na wybór Twojego faceta nie ma wpływu to, że jesteś matką z dzieckiem? Że jesteś zdesperowana czy coś? Myslałam, że on poważniejszy, ale pewnie trzyma focie by popatrzeć na to jej lepsze ciało.

Gość mamba,76
Masz rację ale ja bardzo go kocham, w innym przypadku zostawiłabym go i nie oglądała się za siebie.

Gość no chyba ultimatum
ale najwyrazniej on nie bardzo kocha ciebie. albo nauczysz sie egzekwowac od niego szacunek albo za chwile cie wymieni na nowy model, bo sie zwyczajnie znudzi twoja ulegloscia

Gość takie śmieci się wywala
Jakiś rozchwiany emocjonalnie ten twój facet. Ja po rozwodzie zlikwidowałem wszystko co tego babsztyla mogło przypominać, foty z kompa w pierwszej kolejności do kosza, papierowe do pieca. I spokój.