Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksjdj

Weszłam na wage i sie załamałam

Polecane posty

Gość Ksjdj

Mam 30 lat zawsze wazylam okOlO 58 kg ostatnio trOche przytylam, ale nie wiedzialam ze az tak ... Waze 65 kg wzrostu 169 :-/ zalamka

Gość pitoliszdox
Daj zdjęcie do oceny :classic_cool:

Gość wez sie w garsc i
Nie załamuj sie tylko zrób coś z rym nie od jutra zacznij już dziś

Zrób coś z tym Zacznij odżywiać się zdrowo i jedz małe posiłki Więcej ruchu

Gość Ksjdj
Mam nadzieje ze uda mi sie cos z tym zrobić, przerazilam sie bo nawet nie wiem kiedy tak szybko utylam :-/ masakra szkoda ze tak szybko sie nie chudnie

Gość lenka.....
Nie jest zle tak twierdzą inni niby akurat choć ja mam identycznie jak Ty 168cm i 62 kg i też chciałabym tych 4 kg pozbyć a nie moge za cholere.

Gość Ksjdj
Czy ja jestem juz gruba ??

Gość Ksjdj
Kiedys chudlam raz dwa a teraz po 30 nie jest to takie proste

Gość Ksjdj
Lenka robisz cos ? Kurcze moze od jutra kazda bedzie pisala co zrobila w kierunku utraty wagi ??

gruba nie jestes, ale kilka kg i bedziesz miala nadwage bo jestes na granicy ;) kiedys tez dobilam do tylu, masakra ale w ciagu 2 tygodni nie bylo sladu, pocwicz cos, zmniejsz posilki, ogranicz cukier do minimum ,w kazdej postaci i pij kefiry , zobacz jak szybko zleci

Gość lenka.....
Powiem ci szczerze że ja już nie wiem co ze mną jest. Ćwicze, nie jem nie wiadomo czego 5 posiłków dziennie a waga i tak stoi w miejscu.Waga powinna trochę zleciec ale mi idzie wwszystko w mięśnie hehe

Gość Ksjdj
Maua a ile masz lat? Od jutra biore sie za siebie !! Nie moge tak tyć

Gość nie zauważyłaś po rozmiarze?
przecież taka zmiana wagi to co najmniej jeden rozmiar w górę. lepiej weź się za intensywne ćwiczenia kardio zamiast te wszystkie diety. fakt zdrowo się można odżywiać, ale odmawianie sobie a to batonika, a to udka kurczaka nic nie daje - przędzej czy później się złamiesz i waga znów w górę. fitness 3 x w tyg. i problem rozwiązany

Gość kiki5677
Tak z ciekawosci. Tez mam 169 i dla mnie waga 58 to strasznie duzo?..wygladacie dobrze przy 58? Ja niestety dopiero ponizej 53 lapie proporcje klepsydry. Powyzej tego mam za duza d..:-( Ps. Zeby nie bylo po zimie tez dorobilam sie kilki kg Dokladnie bylo 67 ale juz jetem na 63:-)! I brne dalej docelu. Wiek 34.

Gość o bosze! o bosze!
a ja ważę 52 kilo przy 170 cm wzrostu...i bardzo się cieszę, że nie jestem gruba :D nie wiem jak można zapuścić na sobie taką słoninę?

Gość maua ma 18 lat
ja w jej wieku tez noie mialam problemow z waga a jak pojawil sie nadprogramowy tluszcz to raz dwa zlatywalo taka przemiana materii w tym wieku ciekawe co za 10lat bedzie miala