Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie grzeje

kiedy wylaczacie ogrzewanie?

Polecane posty

Gość ja juz nie grzeje

u mnie jest 6- C w nocy i w dzien. w ten weekend wylaczylam kocilo co. grzeje tylko wode. w domu jest 19-20 C a wy przy jakielch tempo wylaczacie ogrzewanie?

Gość mirka skorkkakaaaa
ja wylaczlam kaloryfery w ciagu dnia. mam na gaz w bloku. ale wieczory sa jeszcze chlodne.

Ja już nie grzeję w ogóle. Nie lubimy jak jest za ciepło więc jak dla nas w nocy jest super. Wolimy się przykryć, ale mieć chłodne powietrze do oddychania.

Gość mirka skorkkakaaaa
d

Gość mirka skorkkakaaaa
wczoraj moj zakrecil kaloryfey. i nie odkrecil na wieczor. i juz nie bede wlaczac a w domu mamy 20 stopni.

Gość tydzien temu wylączylismy
Jak przyszedł rachunek za gaz 1400 zł i leży niezapłacony jeszcze.

Gość ja juz nie grzeje
Mi jeszce rachunek nie pryzszedl. Troche si zastanwiam, czy dobrze zrobilam, ze wylaczylam, bo mam dwojke maluchow w domu. -Ale w sumie to i tak w na noc temperatura byla nastawiona na 17-18 C. lazienke mam mala wiec sie nie wyziebia, jak naleje cieplej wody do wanny to cieplo jest w calym pomieszczeniu.

Gość mirka skorkkakaaaa
my tez sporo placimy za gaz w bloku za mieszkanie 40 m. po 250-300zł. juz marzy mi sie rachunek do 100zł.

Gość mirka skorkkakaaaa
ja mam rozliczenie rzeczywsiste - sam podaje stan licznika co iesiac. i patrze na rachunku i co miesiac place az 20 zł za oplate abonamentowa i oplate ciesiowa. to sporo. mozna rto zmienic system rozliczenia za gaz zeby te koszty zmiejszyc tych oplat?

Gość ja juz nie grzeje
ja az sie boje tego rachunku, chyba spisze licznik i oblicze ile zpalace.

Gość mirka skorkkakaaaa
a

Gość mirka skorkkakaaaa
ja mma malo. jak narazie .cos ok.120zł.bo teraz obliczylam a jeszcze tydzien zostal. do podania licznika. nie wlaczam juz ogrzewania.

Gość fiolkaa26
Jesli rano jest w domu 18 stopni, to juz nie grzeje. Zawsze o te 1-2 stopnie sie nagrzeje od slonca.

Gość hdbdbs
Ja tam grzeje,lubie jak jest cieplo,zawsze musi byc 24 stopnie,rachunek ostatni za gqz 2400 zl ale naszczescie tesciowa placi

Gość ja mieszkam na Dolnym Śląsku
i tutaj jest bardzo ciepło od dłuższego czasu więc już od około 2 tygodni wcale nie włączmy ogrzewania, bo po co skoro w domu są 22 stopnie?;)

ja nie grzeję jak mam w domu temp 19st C.. ludzie, przegrzewacie się, chorujecie i jeszcze placicie za to rachunki Ja przez zimę mam wyliczone 100zł /mc za ogrzewanie a potem i tak dostaję zwroty. I w tym sezonie jesienno-zimowym- nie zlapałam nawet kataru. Nikt nie powiedział, że zimą w domu trzeba lazić na krotkim rekawku. Ale jak jesteście głupi to plaćcie i płaczcie :)

Gość eweewwe
jakim cudem placisz 100zł za ogrzewanie w zime?

Ja nie grzeje już od tygodnia, ogrzewanie gazowe w szeregówce, a teraz mam temperature w domu ok 20-22 st w zależności od pory dnia,

Gość Liliana 1982
Ja mieszkam w bloku i u mnie od tygodnia już nie grzeją .

Gość ja nie pale w piecu juz
jakies 2 tyg tzn w sobote palilam po poludniu i wieczorem, i tak raz na tydzien podpale troche, pokoj i kuchnia gdzie najczesciej przebywamy nagrzewa sie od slonca (latem to jest utrapienie ;) ) a w sypialni i pokoju dziecka jest chlodniej, ale tam wlasciwie tylko spimy wiec tak jest dobrze termometru nie mam, ale 20stopni pewnie nie ma, tyle ze my tak jestesmy nauczeni, jak jedziemy np do rodzicow czy szwagierki to syn 2letni wiecznie spocony nawet lekko ubrany, kuzyn w bluzce, sweterku, rajstopach, a syn w body i spodniach a az czerwony i tak