Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama1989999999

Jak dzisiaj ubieracie swoje maluchy na spacery ?

Polecane posty

Gość mlodamama1989999999

Moja mala konczy dzisiaj 5 miesiecy. Nie wiem jak ja ubrac.

o matko ! ona nie wie jak dziecko ubrac :P powiedz jka ty soebie radzisz zinnymi powazniejszymi problemami?

Gość tak czytam
może napisz ile u ciebie jest stopni?

Jagoda- a ty pozjacalas wszystkie rozumy? Mloda mama nie ma jeszcze wprawy i wyczucia...boi sie aby dzidziusia nie zaziebic ani nie przegrzac.

Gość mlodamama1989999999
Co cie to obchodzi :O Zamiast pomóc to sie wtryniasz :O Jestem mloda mama, do tej pory bylo zimno, a teraz zrobilo sie cieplo i chce ja ubrac by sie nie przeziebila a i zarazem nie przegrzala. To takie trudne doradzic ?

Gość mlodamama1989999999
18 stopni. Słonce swieci.

Gość Franeczka lop
My za jakieś poł godzinki idziemy na spacer. Moja mała ma 3 miesiące. Zakładam jej body z długim rękawem, na to bluzę z polarku taką cieplejszą, spodnie, skarpetki, czapeczkę i biorę średniej grubości kocyk do przykrycia. Nie wiem ile u nas jest stopni, jak wyskoczyłam na dwór to w miarę ciepło ale nie do przesady. Sama mam koszulkę na krótki na to sweterek.

Gość mlodamama1989999999
dzieki :)

Gość no i???
tylko nie zakładaj rajstop pod spodnie bo sie dziecko ugotuje .

Gość mloda mama30
Koniecznie ciepla czapke, rajstopy pod spodnie, polarowy koc, kurtke z kapturem .Nie chce byc gorsza od moich kolezanek :) AAA i wyjde na spacer tylko na 10 minut!!!! ps nie zapomnij o rekawiczkach i szaliku!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mlodamama1989999999
a dlugo spacerujecie ?

Gość ja bym jeszcze dorzucila
takie zakolanowki na rajstopy pod spodnie :):):):) czapke mozna dopiero zdjac od 35 stopni!!!!Najlepiej miec czapki na wszystkie pory roku:)

Gość ja bym jeszcze dorzucila
No max 15 minut! I to raz w tygodniu!!!!!! Janie wiem jak mozna dziecko w tak mrozna pogode codziennie na spacer brac. Ja jak jest 30 stopni to dopiero wychodze codziennie

Body z długim rękawem, spodnie, skarpetki, buciki. Kocyk cienki. Jeździ już w spacerówce. Ewentualnie body z krótkim rękawem i bluza, teraz bluzę nosze ze sobą ale ubieram raczej później ( przynajmniej wczoraj dopiero wieczorem miał założoną). Ma 5,5 msc

Gość hmmmmmm ????
jagoda369- a tobie o co chodzi ? nie masz nic mądrego do powiedzenia to po co tu wchodzisz.

Gość moja byla tesciowa
18 stopni - pieluszka, body z krotkim rekawem, cienki sweterek rozpinany, spodenki lub legginsy + kocyk w razie jak dziecko usnie. Zadnych czapeczek ani polarow na litosc boska.

Gość njdkhf
Tak kazda tutaj zasmiewa sie z czapek a gdzie nie wyjde to 99,9 kobiet zaklada dzieckom czapke hahahahah Dzisiaj wyszlam z psem na spacer a ze mam plac zabaw blisko pod blokiem, z ciekawosci liczylam . Wszystkie w czapce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Debilki a nie matki ps po drodze do domu spotkalam jedna normalna matke i brak czapki u dziecka

Gość Franeczka lop
ale nie u każdego jest 18 stopni. specjalnie sprawdziłam u mnie jest 13. i co dalej uwazacie że za grubo cwaniary?

Gość Franeczka lop
wy chyba myslicie że w całej polsce jest jedna temperatura haha:D douczcie się. u mnie np jest wiatr i własnie załoze dziecku polarek i czapeczkę bo sama idę w swetrze.

Gość Liliana 1982
Ja rano byłam z córka (2 latka ) na dworze to młoda miała czapkę bo nie było az tak ciepło.

Gość unas w cieniu
18, a dzieciaki w wiekszosci w czapkach... Rano bylo 11 stopni, to ubralam corce bluze ocieplana na bluzke i opaske, wyjda na dwor w [przedszkolu, to mi sie ugotuje w tym-a panie nie pomysla, tylko zakladaja wszystko, co matka zostawila. a spokojnie moze bieegac bez opaaski i bluzy ocieplanej, bo swieci slonce i wieje wiatr mocno, ale jest cieply. znajac zycie jednak odbiore z przedszkola spoconego skwarka.

Gość kajahaaa
No płakac mi sie chce jak czytam ze dzisiaj ok 20stopni nie zakładać dziecku czapeczki. Puknijcie sie w głowę przeciez to jest maleństwo a pogoda zdradliwa to nie środek lata. No ale cóż tak to właśnie jest jak się uczy matki żeby dzieci hartowały a później siedza całymi dniami w przychodniach.

Gość uphaaajaaka
Droga autorko nie bierz tak na poważnie tych wypowiedzi bo dziecko sobie przeziębisz? Załóż mu rajstopki jak będziesz chciała wyciągnąć z wóżka to później spodenki się podnoszą do góry i gołe nóżki no i czapeczka obowiązkowo

Gość fvgrbhnjzuklłąż
tz si puknij idiotko! 20 stopni i czapka. sama sobie załóż czapkę :O Chociaż ty pewnie nosisz i ci mózg przegrzało

Gość a co sie dziecku stanie
Od kawałka gołej nóżki?

Gość moja byla tesciowa
Sama puknij sie w glowe. Sorry, w czapeczke.

pewnie, ze czapkę, ale wiosenną - cienką bawełnianą, albo chusteczkę u dziewczynek, to nie tylko ma chronić przed zimnem (aż takiego skwaru nie ma), ale i przed słońcem...

Gość Jtjajma
Jagoda 369 ale ty madra jestes ciekawe czy tak wszystko od poczatku wiedzialas nie wiesz ze maja cie tu wszyscy dosc