Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga333311

Przeczytajcie co zrobił mój facet...nie mam już siły

Polecane posty

Gość aga333311

poszedł wczoraj po południu na grilla do kolegi, oczywiście nawalili się jak dzikie świnie, wrócił po 3, obudził mnie, ale nie odzywałam się do nie chciałam się kłócić. zaraz potem zasnął a ja wstała żeby sobie zapalić, idę po torebkę a tu...fujjj - wysikał się do mojej nowej torebki, zalał dokumenty, kosmetyki, portfel, ohyda jak to zobaczyłam myślałam że go zabiję!

Gość zielony knotek
kto normalny upija się aż tak mocno :O

Gość Lerrros
heheheh o fuck!!!! współczuje!!!!!11 strzelilabym porzadnego focha, co najmniej miesiąc :) hheheheheh

Gość aga333311
nawrzeszczałam na niego .... i on huknął drzwiami i poszedł a okazało się że to dzieło kota....kot wlazł do mojej nowej torebki i teraz nie wiem, jak przeprosić mojego faceta?

Gość Kochanka Zorro
Prowo 1/10

Gość aga333311
niestety jemu sie to zdarza że się tak nawali że nie zachowuje się jak bydlę.albo wyrywa moją koleżankę na imprezie, albo demoluje mieszkanie, albo je zanieczyszcza a ja musze sprzatac. ale teraz to juz przegiąl.

Gość qwgeydyqefdyhqfweydf
aga333311 i znowu musze se zajarac skreta. ZW

Gość aga333311
17;49 podszyw

Gość aga333311
To nie jest prowo. Tzn ktos sie podszywa. Kocham mojego chlopaka, ale on sie zbyt czesto upija i wtedy chce mnie pocalowac, a ja mu mowie, idz stad, bo zioniesz alkoholem.

Gość Pffffffff...
To go wychowaj :D w leb z 5 razy i albo sie ogarnie albo nie dasz dupy :D

Gość aga333311
Poza tym jest madry i kocham go. Czy mam sie z nim rozstac?

Gość fing33
czy ty mieszkasz ze świnia pod jednym dachem?

Gość aga333311
teraz zauważyłam że natrzepal spermy do pojemnika na mleko, on na prawde ma nawalone w głowie

Gość aga333311
Nie moge go jzu wychowac, bo rodzice go tak wychowali.

Gość aga333311
jak widać na tym debilnym forum juz nawet nie da sie normalnie pogadać bo gimnazjaliści rządzą.

Gość aga333311
Jaki klan taki kram jak mowia starzy Indianie. Faceta nei da sie wychowac. I co ja mam z tym mlekiem zrobic? Kotu dac?

Gość aga333311
Co za debile z tych podszywów. Ja też lubię sobie wypić, ale o jedno piwo mniej niż mój chłopak. Taka mam zasadę. Jestem przecież kobietą.

Gość Kochanka Zorro
JA piszę o Twoim poście, że to prowo. Bo nie wierzę, że ktoś może być tak tragicznie wychowany, chyba że to jakiś menel wychowany na śmietniku, bo innego wyjścia nie widzę :O

Gość khiyugb
a o czym tu pisać? Żyjesz a alkoholikiem, to czego się spodziewasz...

Gość Kochanka Zorro
Mądry i szczający do cudzej torebki ?:O To się kłóci ze sobą. Nie wierzę, że ktoś może się posunąć do takiego świństwa, skądś Ty go wytrzasnęła?

Gość aga333311
Wiem, że on się nie zachowuje zbyt taktownie w niektórych sytuacjach, ale kocham go z całego serca. To dobry chłopak w głębi serca i bardzo przystojny. Ja też jestem ładna i dlatego pasujemy do siebie.

Gość aga333311
a najbardziej mnie wkurzył, gdy na weselu mojej kuzynki przespał się z moją najlepszą kumpelą ale chyba nic nie było bo oboje byli wstawieni jak dzikie świnie.

Gość ani ciut ciut
spiotykałam się z facetem cudna facjata , super praca , własny dom , pełna adoracja dla mnie i mojego synka ( 5 l) , no miłość mówie :P do czasu aż się nawalił i wylał się mojemu synkowi do pudełka z klockami . Miłość moja zniknęła.

Gość jaaaa aga
piszę pod innym nickiem: kochanka zorro, bardzo bym chciała żeby to było prowo wiem że to brzmi idiotycznie że można być aż taką świnia ale on jak się opije to staje się kimś innym. na co dzień normalny fajny facet, jak sie opije (a zdarza mu się to co 2, 3 tygodnie) to niestety ja go nie poznaję. kiedyś jeszcze zanim go poznałam była taka sytuacja że on i jego brat sobie wypili i mój R. chciał z okna skakać, po prostu mu kompletnie odwala, ten człowiek w ogóle nie powinien pic

Gość jaaaa aga
kochanka zorro - to wszystko to podszywy ja tu nie pisałam jaki on jest wspaniały bo jestem na niego wkurvviona

Gość Kochanka Zorro
Jeju naprawdę są faceci którzy potrafią naszczać na cudzą rzecz :O:O:O Ten świat schodzi na psy. Gdzie taki facet był wychowany ja się pytam na śmietniku?

Gość Kochanka Zorro
jaaaa aga Wiem, rozpoznaję podszywa, bo jest bardzo denna. Wierzę Ci teraz, ale to jest po prostu nie do uwierzenia, że ktoś może być tak jebnięty :O A on ma normalną rodzinę, czy jakaś patologia?

Gość prowo zwiazki adopcje?
kto normalny sika do torebki? :D

Gość aga333311
Patologia niestety.

Gość Kochanka Zorro
Zostaw go jak najszybciej naprawdę Pomyśl, czy chciałabyś z takim menelem spędzić całe życie :O Żeby Twoje dzieci odziedziczyły po nim te straszne cechy, a potem na Ciebie by poszło, że nie potrafiłaś wychować.