Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia-502

Chłopak kasuje smsy od innych dziewczyn

Polecane posty

Gość kasia-502

Hej... Mam problem... mój chłopak wyszedł do lazienki po czym za sekundę wrócił i zdążyłam tylko przeczytać jednego smsa jakiego napisał do koleżanki, brzmiał on: " Oczywiście Karolinko, że będę, po co w ogóle pytałaś, przecież to oczywiste:) w takim razie do zobaczenia!:) papa:*:* " Ok nic w tym złego, wiem, że ma spotkanie ze znajomymi, ale do mnie jak pisze to żadnych uśmieszków, żadnych buziaków. A tu tyle tego... Ostatnio mi nie odpisuje na smsy, spotyka się ze mną może i codziennie, ale codziennie też wychodzi na piwo z kolegami jak ode mnie wraca... Nie dzwoni wieczorami jak kiedyś...Jest jakoś inaczej... Ale wracając do smsa, mówię mu, że zaraz mu przeczytam smsy, co on tam ma( czasem on mi czyta i ja jemu i nic w tym złego bo nie mamy nic przed sobą do ukrycia i robimy z telefonami co chcemy), a on mi wyrwał telefon z ręki i coś tam robił i powiedział, że nie pozwoli mi czytać jego smsów... Za jakieś 10 minut pytam się czy mogę przeczytać bo mnie korci on mówi, że tak, ja się patrzę a tam już smsów od tej dziewczyny i do niej nie ma... No dla mnie to jest jednoznaczne, coś jest na rzeczy... Ale jak z nim mam zerwać? Co, powiedzieć, że przeczytałam mu wcześniej a potem wykasował? Czy to powód do zerwania? Nie wiem co mam robić...

Gość tez bym chciala miec kolesia z
ma na oku inna :)

Gość kasia-502
też tak myślę... w takim razie muszę zerwać zaręczyny... bo nie wytrzymam tego, że jest jakaś inna...