Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwe chwile to motyle.

Chciałabym pojechać jutro na działkę, nałożyć słuchawki na uszy i odpłynąć...ALE

Polecane posty

no własnie ALE: boje sie,że sie nie odpreze, bo bedzie burza i ja nie uslysze, trzasnie mnie piorun albo nadleci szerszeń/osa/pszczoła i mnie użądli :(

Gość Edzio,dzailkowicz
to wez tabletki przeciwlękowe... pomoga odplynac i sie zrilaxowac

czyli jakie? np. ataraxu nie moge brac, bo usypia, a bede prowadzić auto

Gość Agata-----
Daj spokój i nie przejmuj sie jeśli piszesz serio, trzeba mieć mega pecha aby wydarzyło sie to co piszesz:) żadnych tabletek

Gość jesli nie masz nerwicy to
zwykla melisa wystarczy.czym sie stresowac na dzialce? ja juz przestalam,to moj kawalek ziemi.

Gość Babcia Przemka
sprawdz rano prognoze pogody...(wez na zapas kalosze,palto i parasol)...wez lunete...i obserwujn niebo....jak tylko zobaczysz jakas podejrzana chmure to dzwon do tvn meteo.....:) obowiazkowo pozycz stroj z maską od pszczelarza...i nie deptaj i nie wahacj kwiatkow... a jak juz uslszyysz jakiego bzyczka za uchem...to nie wykonuj zadnyc gwaltownych ruchow...powiedz mu tak "bzzz.bzyyy.by .bzzy yyyy" (z akcentem na y)...to w ich jezyku znaczy "spadaj zygmunt, za rogiem widzialem fajna czmieliczke ":)

napisałam czym się stresuję :P to są faktory,niezależne od ziemi, to nic ,że to moja ziemia - piorun może mnie dosięgnąć, w dodatku są drzewka i drewniana altanka...boje się,ze piorun w nią uderzy, chyba sprzedam tą działkę, w zasadzie w altance mam schron / piwnicę ale tam pewnie są gigantyczne pająki :( :O