Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka24444444444

mówia mi ,że mam słowiańską urodę. to zaleta ?

Polecane posty

Gość emilka24444444444

bo mam dlugie blond włosy ( rozjasniane na złoto ,ale naturalne mam tez blond tyle ,że taki ciemny blond), oczy mam zielono -niebieskie , cere raczej jasno ,ale jak sie opale to na brzoskwiniowo , troche piegów mam na nosie ,ale nie dużo , poza tym jestem szczupła i drobna podoba wam sie taki typ urody?

Gość jak jestes ladna to tak
bo czasem kobieta slowianska to jasna cera, wielki nochal i cienkie blond wlosy

Gość wez sie schowaj fdsfdgds
"cere raczej jasno" hahahahha:D

Gość sarino
nie ma czegoś takiego jak ciemny blond, jest tylko jasny. Ciemny blond u polek = sraka, a słowianie mają chujową urodę.

Gość emilka24444444444
jasną miało być oczywiscie :P sorry za literówki

Gość pollennaa
blondynki o typie nordyckim są duzo ładniejsze od słowianek

Gość emilka24444444444
no ja nie mam typu nordyckiego raczej.. . a do pytania o twarz to akurat mam ładna bo delikatne rysy , maly nos , duze oczy , zreszta powiem nieskromnie,że uchodze ogolnie za ladna i mam powodzenie :P

Gość owlosiony na klacie
jak podobaja ci sie tylko bruneci to jestes 100% slowianka

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
masz po prostu typową "wsiową urodę", jak typowa baba od krów czy inna Jagna.

Gość emilka24444444444
no raczej gustuje w brunetach , moj facet tez brunet :P

Gość emilka24444444444
.

Gość owlosiony na klacie
ale chodzi o wlosy na glowie czy to ze taki ma ciemne grube brwi dlugie ciemne rzesy ciemny zarost ?bo ja tak mam tylko wlosy na glowie ciemny blond w kazdym razie jestem bardziej wyrazisty niz wiekszosc brunetow🖐️

Gość emilka24444444444
up

Gość next to me...
pewnie ,że zaleta słowianki są jedne z najpiękniejszych typów urody :) mimo to większość Polek nie ma typowo słowiańskiej urody , więcej ma na Ukrainie ,w Rosji...

Gość utytułowanym
Zaleta:-P:-P:Pchyba wśród Murzynów :-P:-P w Polsce zaleta jest latynoski typ urody ciemna oprawa i ponętne ciało a nie wsiowy pospolity ryj blada cera niebierkie ohydne gały i co może być najgorsze blond włosy

Gość owlosiony na klacie
jsk myslicie jestem juz brunetem czy swinskim blondynem ktorym pogrdzacie

Gość next to me...
no tak nie ma to jak Polka przerobiona na latynoskę niczym Jolanta Rutowicz :D

Gość utytuowanym
Mowie o oryginalnej urodzie a nie o blondynach robiących się na latynoski czarnych włosach brwiach namalowanych czarna kredka i zamaliwanych oczach o solarium nie wspomnę to są brudasy a nie egzotyczne piękności oryginalne latynoski maja ciemno brązowe włosy oczy i oprawę oliwkowa karnacje i proste zęby szkoda de na naszych ulicach taki typ to rzadkość :[

Gość emilka24444444444
up

Gość next to me...
latynoski to możesz spotkać w Ameryce Płd ,albo USA ewentualnie ,ale nie w Polsce , tu jest inny typ urody ,a lepiej być typową słowianka jak Czeszki czy Ukrainki np niż tak jak większośc Polek mieć typ urody nieokreslony . Własciwie to wywodzimy sie od Słowian nawet więc taki typ urody powinien byc dla nsa typowy ,a nie południowy Zreszta zawsze ludzie chca tego czego nie mają , w krajach południowych blondynki są uważane za najpiekniejsze

Gość utytuowany
Dlatego mowie ze w naszym kraju gdzie nie ma latynosek taka uroda jest zaleta na ulicach pelno słowiańskich świńskich ryji pospolitych aż rzygac się chce

Gość górolka
tez mam taki typ urody, dlugie blond wlosy, jasno niebieskie oczy i jasna cere... i podobaja mi sie tylko bruneci ale taka uroda ma duzo minusow np mozna zapomniec o ladnej opaleniznie

Gość górolka
utytuowany dawaj swoje zdjecie chetnie ciebie ocenimy jakos wcale nie uwazam zebym miala "swinski ryj" albo wsiowa urode

Gość hdfjhfdj
Polki to albo germański albo nordycki typ urody.

Gość next to me...
Izabella Scorupco ma wg Ciebie pospolity, wiejski typ urody? Albo Alicja Bachleda Curuś np?

Gość next to me...
hdfjhfdj - Polki to jedna wielka mieszanka moim zdaniem. Ale germancka i nordycka nacja dotyczy Niemców , Anglików , Skandynawów ,a nie nas

Gość utytuowany
Sama piszesz ze wśród ciemnoskorych blondynki uważana są za najpiękniejsze tak wiec u nas najpiękniejsze są latynoski nie rob z siebie idiotki co mnie obchodzi Bachleda jak jest brzydka nie ma ładnych blondynek slowianek ani wg żadnych bo blondynka nie może być piękna co ładnego w czerwonej skórze białych brwiach i rzesach ? I płaskiej dupie i klacie:-P latyniski maja piękne figury oprawę cerę i włosy zawsze są zadbane i wydepilowane nie to co piłki które myślą ze jak maja białe włosy 5 cm na nogach i łapach to nie muszą się golić bo jak jest białe to nie widac:-P:-Pnie ośmieszaj się proszę więcej bo robisz z siebie kretynke

Gość next to me...
oj tam może wg Ciebie znam wielu facetów ,którzy wolą blondynki i sa to Polacy :P

Pisza o wsiowej urodzie itd. z reguly Ci, ktorzy nie wiedza jaki to dokladnie typ. Dam taki przyklad z mojego towarzystwa. Znam bardzo duzo rosjan obu plci i oni maja naprawde specyficzne twarze. W tlumie poznasz po buzi, ze dana osoba pochodzi z Rosji. Wg mnie ten typ nie jest ladny, mi sie nie podoba no ale o gustach sie nie dyskutuje a na tym forum chocby czytalam czesto, ze rosjanki sie Wam podobaja, wiec kazdemu jego jak to sie mowi :)

Gość hhgff
Mycha masz urodę swini a twe namalowane brwi brązowa kredka wymiataja:-P:-Pmam nadzieje ze to tylko kredka:D