Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka123456

Wysokie obcasy

Polecane posty

Gość inka123456

Mam 172 cm wzrostu, kupiłam szpilki na 12 cm. mój chłopak uważa że wyglądam świetnie ale moja koleżanka stwierdziła że wyglądam na zbyt wysoką. Co sądzicie bo już sama nie wiem :((

Gość inka123456
*chodzi oczywiście o 12 cm. obcas

Gość cecylli
podstawą dobrego wyglądu w szpilkach jest umiejętość chodzenia. Plecy muszą być idealnie proste, krok sprężysty. Broń boże nie przechylać się do przodu, bo wtedy wygląda się ciężko i zwaliście, szczególnie przy tak wysokim wzroście.

Gość jedną nogą w rowie
kieruj się zdaniem swojego mężczyzny to jemu się masz podobać nie koleżance

Dlaczego sie przejmujesz tym co inni sadza? Jesli sie dobrze w nich czujesz to smigaj. I pamietaj, ze z reguly w takich sprawach to meska opinia jest ta uczciwsza ;)

Gość nie słuchaj jej.
może Ci zazdrości. słuchaj tego co mówi twój facet.. ja mam 175cm i też noszę takie szpilki. zarówno mój partner, i wszyscy koledzy mówią że świetnie wyglądam jak i koleżanki. nie twierdzą że jestem za wysoka tylko że chciały by być takie wysokie i mieć takie długie nogi zwłaszcza że większość moich koleżanek ma 160-170cm.

Gość inka123456
zawsze lubiłam chodzić na obcasach i te 8 cm to było normą , potrafię chodzić w szpilkach i nigdy się nie garbię, ale ta uwaga o wzroście mnie trochę dotknęła (koleżanka w pracy ma 150 cm wzrostu więc czasem przy niej czuję się nieswojo).

Gość inka123456
W poprzedniej pracy wszystkie moje koleżanki były wysokie i tez śmigały w szpilkach więc nawet o tym nie myślałam , ale obecnie w nowej pracy większość ma max. 165 cm i jeszcze większość chodzi w balerinkach i zaczęłam odczuwać dyskomfort psychiczny

Gość jghjnh
czesto chodzisz w mini?

Gość cecylli
No twój wzrost nieco odbiega od przeciętnego i pewnie koleżanka zareagowała widząc cię jeszcze większą. Mi osbiście nie podobają się kobiety takie wysokie w szpilkach, ale to tylko rzecz gustu. Każdy ma swój ;)

Dziewczyny,zwróciłam uwagę na bardzo brzydką manierę Polek.Wiele z nas chodzi z rękami skrzyżowanymi na piersiach i pochyloną głową.Wygląda to fatalnie. Idziemy krokiem sprężystym,ręce swobodnie opuszczone wokól tułowia ,piersi do przodu,patrzymy przed siebie a nie wchodnik. .Pokazuje to naszą otwartość i brak kompleksów.Kiedy idziesz zgarbiona,przytłumiona nawet najpiękniejsze szpilki nie pomogą.