Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykorzystaj.okazję

układ, koleżeństwo, seksualna przygoda?

Polecane posty

Sprawa wygląda następująco. Mam 25 lat, wyjściową twarz, nawet niezła figurę..no właśnie, i wymagania jak z nieba? Nie chcę się wiązać, stały partner prawdopodobnie bardzo by mnie ograniczał. Właśnie dlatego postanowiłam znaleźć sobie kolegę, takiego do wyjścia na piwo, ale i do łóżka. Zaczynam się irytować, tak, to odpowiednie określenie. Albo trafiam na rozchwianych emocjonalnie nastolatków, albo żonatych oszołomów, którzy chcą tylko zamoczyć. (jeśli kogoś urazilam to sorry, ale tak wygląda opisywana przeze mnie sytuacja) Wydawałoby się, że to będzie takie proste. Może ktoś uprzejmy, płci właściwej, wyjaśni mi ten fenomen?

Gość eMax
a dałabys dupke polizać?

Witaj Może powinnaś się określić potencjalnym samcom już na początku czego oczekujesz, jeśli Ci się nieudaje odpowiedniego znaleźć.

crazy monkey - zanim zaczniesz mi tu wymachiwac łapką po tej odkrywczej wypowiedzi przeczytaj raz jeszcze co napisałam na początku. Żonatych nie biorę w ogóle pod uwagę, właśnie ze względu na ich stan cywilny. Pomijając zasady moralne, po prostu nie uważam żeby to był najlepszy pomysł. Jestem bezpośrednia, więc potencjalni kandydaci wiedzą, że zależy mi na dużym łóżku i sporej chęci. Może się mnie boją? :O Sama nie wiem.

Gość 35 latek ;-))
To proste: trafiasz na niewłaściwych osobników :) Znam z doświadczenia w drugą stronę. ;) Singiel z wyboru 🌻

Gość malemiasto
a jaki przedział wiekowy Ci odpowiada? :)

Gość 35 latek ;-))
Nie ma co szukać pocieszenia tylko według innych kryteriów filtrować kandydatów :P

Gość malemiasto
a co do sprawy fenomenu to nie ma co tłumaczyć :) facet proste stworzenie wszystko w 3 słowach

Gość malemiasto
a jak chcesz sobie postawić granice między piwkiem a łóżkiem ? coś w rodzaju friends with benefits ?

Właśnie na takiej zasadzie to widzę. Nic na siłę, ale w ramach wolnego czasu i chęci z obu stron wypad na piwo, albo miły wieczór przy whiskaczu, ponczochach i szpilkach.

Gość 35 latek ;-))
O, to łapię się nawet ;)

Gość 35 latek ;-))
Piotrków Trybunalski? :P

Gość malemiasto
a czym się interesujesz poza piwkiem i sprawami łóżkowymi ?

35latek - ciepło, cieplej, ale jeszcze nie gorąco. mm - muzyką, głównie. Mam wiele zainteresowań, nietypowych hobby. Nie uważam się za pusta lalkę do wydmuchania. Satysfakcjonująca odpowiedź?

Ludzie czemu tak komplikujecie sobie życie ? :) Nielepiej by była krótka gadka jak ludzie w USA ? Siemanko, mam na ciebie ochote, choć słonko zrobie Ci dobrze, ona się uśmiecha i idą na warsztat. Po chooj róbić takie podchody i tak gmatwać ?

Gość 35 latek ;-))
Może dlatego, że niektórzy mają udany seks tylko z kimś, z kim się dobrze rozmawia :P

Gość 35 latek ;-))
Gemetryczny środek Polski: Piątek - 1927'E - 5203'N :P

Gość fgfgdgdgf
kolejna prozna ksiezniczka, ktora mysli tylko jak sobie napiecie seksualne doprowadzic do ekstazy i kilku orgazmow pod rzad. ludzie schodza na psy. gardze takimi jak ty, autorko!

Gość malemiasto
muzyka troszkę mało konkretnie :) słuchamy/tworzymy/śpiewamy ? niepotrzebne skreślić

JA takie lubie, ale ten okaz jakiś taki arogancko niedostępny. Zdecyduj się chcesz czy nie. Łaski ludziom niezrobisz. Chyba że jakimś ciapom

Słuchamy i tworzymy. Uwielbiamy mówić. Podziękowania za ostre słowa autora postu o próżnej księżniczce. To wygoda zwyczajna. Lepiej walić się na boku będąc w związku, czy dorobić rogi mężowi? Robisz co chcesz, nie krzywdzisz nikogo. W czym problem?