Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze nie wiem czemu

moja 3 letnia corka uzywa brzydkich slow

Polecane posty

mam 3 letnia corke od kilku dni nagminnie uzywa slowa ku...wa i spierd...alaj oczywisci nie mowi wyraznie ale jednak przeklina.... u nas w domu nie uzywamy takich slow chodzi do zlobka moze tam opiekunki sie tak odzywaja nie wiem co myslec ktoras miala taki problem jak ja oduczyc jestem zalamana

Gość mamamaciuśa
my ignorowaliśmy to syn zobaczył ze nie reagujemy na jego odzywki i przestał mowic kurwa

Gość prinncessaofpersia
na bank nauczyla sie od dzieci w zlobku bo mam nadzieje wielka ze nie od pan opiekunek:O chociaz biorac pod uwage to co sie ostatnio dzieje to zbytnio bym sie nie zdziwila:O

gdy pytam corki kto tak mowi to ona odpowiada ze nie wie ale kazdy tak mowi moze piwinnam pogadac z opiekunkami w zlobku ???

Gość wawawawawawahuytuy
opiekunki sie tak odzywaja? o zesz.... walnieta to ty jestes. byl taki zart o matkach, ktorych dzieci uzywaly wulgaryzmow jak szly na spacer. a po chwili matka: uwazaj k..... jak idziesz... (do dziecka) :czesc:

mój syn tez ma 3 lata i tez przeklina ale w jezykuniemieckim, bo od zeszlego roku chodzi w DE do przedszkola. Robi to tylko wtedy jak jest wyraznie zly o cos i chce zwrocic na siebie uwage. My ignorujemy ale nam jest nawet łatwiej, bo tych przeklenst nie rozumiemy. Tzn znamy znaczenie ale nie brzmią tak w uszach jak polskie k99wa czy sp9999 laj. Ignoruj to szybciej Jej przejdzie !