Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana88ii

dorosłe dzieci alkoholików

Polecane posty

Gość kochana88ii

jakie cechy charakteru mają takie osoby??? czy mają również jakieś specyficzne cechy wyglądu?? słyszałam coś że mają m.in. wysokie czoło ale nie wiem czy to prawda, może chodziło o syndrom Fas...

Gość kafeeeeee
dobre

Gość kochana88ii
interesują mnie rzeczowe wypowiedzi

Gość pierdoly piszesz.
napewno po wygladzie tego nie zauwazysz!

Gość spoko loko
Nie da się zauwazyc tego po wygladzie, ale po charakterze owszem;) Jako DDA jestem zakompleksiona, nie wierze w siebie, mam lęki, wszystko przezywam, rozpamietuje, nie umiem się cieszyc praktycznie z niczego, jak przychodza chwile euforii od razu mijają mi bo wiem, że nic nie trwa wiecznie i zaraz nastapi jakas katastrofa (tak jak w domu czekało sie na pijacką awanture), jestem perfekcjonistką, nie umiem walczyc o swoje ani sie sprzeciwiac, ani stawiac granic bo jestem grzeczna. Całe zyce jestem grzeczna i mam tego serdecznie dość. DDA to garb na całe zycie i ja pomimo tego, ze mam 25 lat nie umiem sobie z tym poradzić.

to osoby o niskiej samoocenie, podejrzliwe, zaborcze,zamknięte, nieufne. mają problem z zawieraniem relacji partnerskich, jest nawet teza że nie powinny być w związkach. mogą przyjmować postawę błazna, żeby zyskać podziw i uznanie, ale wynika to z kompleksów i z tego że czuja się gorsze

Gość wiedźmaZblair
poważnie? Nie możliwe że to poważny temat. Nie wierze :P