Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupa12d

Jestem kobietą i wstyd mi za niektóre

Polecane posty

dziewczyny. Głównie z jednego powodu: Zakładają tu tematy, jak to faceci flirtują wirtualnie z innymi laskami, one o tym wiedzą, są nieszczęśliwe, ich faceci nie mają dla nich czasu albo są tylko dla seksu, te głupie tu przychodzą, zakładają durne tematy, jak bardzo są nieszczęsliwe. Jak im się mówi: olej dziada, szanuj się, to mówią, że będą z nim, bo są szczęśliwe. Więc po kiego grzyba zakładają tu tematy?!

No już widziałam mnóstwo takich tematów i aż mnie wkurza głupota tych kobiet. A potem rośnie opinia wśród mężczyzn, że wszystkie uganiają się za draniami i cierpią. Nosz kur....

Gość linda evangelista
prowokacje dla takich jak ty....

Gość zielony knotek
no to są w 95% prowo

A właśnie, że nie wszystko to prowokacje :P Połowa owszem, może nawet być, ale w takim razie po co laski zakładają takie tematy. By bardziej pogrążać płeć damską?

Gość ahahahc
to prawda. Ciągnie do skurwysynów... co nic nie dają od siebie, tylko biorą i biorą. Mądra dziewczyna ominie takiego faceta szerokim łukiem

Gość ghfhf
normalka. spotyka sie 5 bab kazda ponarzeka na swojego po czym ida do domow i szykuja obiadek i piora gacie swojemu panu:D

Bardzo mnie irytują te głupie dziewczyny. Piszą jak bardzo są nieszczęśliwe, bo są tylko dla seksu, co mają robić. Odpowiedź prosta: Nie męcz się = rzuć go. Ona: Jednak go nie rzucę, bo w gruncie rzeczy jesteśmy bardzo szczęśliwy. Nosz kur