Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowokuje wykorzytuje ich

Moja kolezanka PROWOKUJE SPECJALNIE FACETOW wie ze leca na nia i wykorzystuje to

Polecane posty

Moja kolezanka wie ze faceci leca na nia i specjalnie ich prowokuje oni leca a ona wykorzystuje sytuacje;)

wiecie ilu juz kasy zarobila na odszkodownaiach za gwalty?

Gość e.konto
hehe ja tez tak robie choiciaz ostatnio coraz mniej. znudzilo mi sie. zaznaczam ze na flircie sie konczy. sex tylko ze stalym partnerem;)

Gość pelno frajerow
jak frajer da sie nabrac to niech sie nabiera;)

Gość Charles M.
Najlepiej jak taka kosa trafia na kamień, wtedy jest dopiero zabawnie

Gość Filozof_w_mordę
Powiem jedno, chamskie traktowanie drugiej osoby niezależnie czy jest to mężczyzna czy kobieta. Jest poprostu świństwem, i nie można określać ludzi którzy zostali wykorzystani frajerami. To są ludzie którzy coś w życiu przeszli, i czasem doskwiera im samotność. Jak można nazywać porządnych ludzi frajerami, tylko dlatego, że powiedzmy chcą kogoś w życiu mieć, czują się samotnie. Ja nazywam tych którzy wyrządzają krzywdę innym chamami. Niezależnie czy jest to facet czy kobieta, a chełpienie się tym, jak to się wykorzystało dobrego człowieka, no cóż... możecie dopowiedzieć sobie sami.

Gość ja sie smieje z takich frajerk
ja wiem ze facececi na mnie leca:) i korzytsm na tym;) to mi zapalci cos kupi itp ;)

Gość Filozof_w_mordę
Przez takie czyny uciepią w przyszłości inne kobiety. Każdy człowiek ma system obronny kobieta i mężczyzna. Nazywa się o pryzmatem doświadczeń, przez kóry każdy widzi swój świat. Teraz oni nauczą się o kobietach pewnych prawidłowości, bynajmniej tych tzw. atrakcyjnych. Pisze atrakcyjnych, ponieważ mogą być one tlko atrakcyjne a nie piękne. Gdy przyjdzie czas szukać żony, faceci ci których tak nazywasz frajerami. Wyciągną wnioski z tego czego się teraz nauczą. Więc prędzej czy później wróci do ciebie to co generujesz do otoczenia. Teraz jetsteś jeszcze młoda i głupia, jeśli tak postępujesz. Kiedyś trafisz na chama swojego pokroju i zacznie się płacz.

Gość Charles M.
Trzeba być naprawde frajerem żeby cokolwiek kupować obcej kobiecie

Gość proznosc ludzka
proznosc glupota ludzka nie zna granic..

Gość a faceci to co?
przeciez faceci tez wykorzystuja panienki.........ale PREDZEJ CZY POZNIEJ to tez WROCI DO NIEGO;)

Gość Charles M.
Myśle że wykorzystywanie kobiet nie jest złe, one też korzystają na stosunku

Gość Filozof_w_mordę
Masz racje, do facetów tego pokroju to też wróci w przyszłości. To się nazywa przypisywaniem jednostek przez pryzmat doświadczeń do kategorii grupowej jaka, jest skutkiem wyniku doświadczeń, krótko mówiąc szufladkowaniem ludzi przez nabyte doświadczenia. Dlatego czasem jak to się obserwuje piękna kobieta, mówię piękna a nie atrakcyjna. Ponieważ na piękno składa się walor zewnętrzny jak i wewnętrzny. Czyli osoba z syndromem brzydkiego kaczątka, czy też jak się teraz określa kopciuszka. Można zaobserwować takie osoby z osobami mniej atrakcyjnymi fizycznie. Podobnie jest z mężczyznami, u których jest ten sam syndrom. Można zauważyć że wiążą się na resztę życia z osobami fizycznie mniej atrakcyjnymi.

Gość chcialbym miec piekna
ja chcialbym miec piekna zgrabna kobietke ;) bo chcialbym sobie zrekompensowac braki mojje urody:(

Gość Filozof_w_mordę
Ja w swoim życiu tafiłem tylko na jedną taką kobiete która miała ten syndrom. I wszyscy faceci chcieli ją mieć, mowa u o moich kolegach :). Takie kobiety należą do rzadkości, też chcą mieć atrakcyjnych mężczyzn, ale ważniejsze dla nich jest wnętrze i o aby zacząć nadawać na tej samej fali, czego np. nie potrafią płykie osoby. Wygląd zchodzi na dalszy plan. Oczywiście facet musi o siebie dbać aby mieć u takiej szanse, ale nie musi być opalonym brunetem, z włosem na żel itp. Wystarczy jak ma normalną sylwetkę, jest zadbany, nie śmierdzi :). I ma bogate wnetrze. U osób z syndromem brzydkiego kaczątka, bogate wnetrze jest pryjorytetem. Mowa tu o wrażliwości. Jeśli postawisz takiej osobie przed nią jakiegoś modela płytkiego, to zrezygnuje z niego po kilku chwilach. Ale jak mówiłem, każdy facet chciałby taką kobiete, a każda kobieta chciałaby takiego faceta. O tym można gadać i gadać. Bo ta osobowość tworzy się u osób z tym syndromem przez lata. Jako ciekawostkę powiem ci, że prawie każda kobieta która uważa się za atrakcyjną, powie o sobie, że była brzydkim kaczatkiem, co jest bzdurą. Pytanie jak poznac taką kobietę ? Są na to sposoby.

Gość Władca Kobiecych Umysłów
Ameryki nie odkryłaś, prawda jest taka, że facetów nie obchodzi czy jesteś interesująca inteligentna i masz coś ciekawego do powiedzenia, chodzi o łade ciało i szybki seks i koniec tematu http://kultura.wp.pl/gid,15654993,title,Nikogo-nie-obchodzi-czy-jestes-interesujaca-inteligentna-i-masz-cos-ciekawego-do-powiedzenia,galeria.html?ticaid=110a1a