Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Eska, a byłaś u lekarza ? A jak jesteś w ciąży a test nic nie pokazuje ? Nie bierz przypadkiem nic na własną rękę. Śmigaj gdzieś prywatnie żeby Ci powiedział lekarz co tam się dzieje i czy to faktycznie wina nadżerki czy czegoś innego

Gość eska 22
Akurat ja biore luteine to nawet jezeli bylabym w ciazy to nic nie przeszkadza bo ona ma rozne dzialanie, bierze sie ja takze na podtrzymanie ciazy. Gin mi kazala ja brac jak po 30 dc nie mam @ teraz i tak przedluzylam bo ta owulka sie przesunela wiec nie bralam tych tabletek bo myslalam ze albo dostane w terminie @ albo moze bede w ciazy...

Aha, no tak. To tak jak ja, biorę d*phaston żeby torbiel zniknęła całkowicie, a i jakby ciąża była to nie zaszkodzi a i pomoże, tylko że siedzę w pracy i znów mnie zaczyna boleć w dole? z boku? Idę zaraz po jakiś rumianek bo nie wiem czy wytrzymam do końca. Jezu, żeby tylko to nie był jakiś wyrostek bo wykituję. Nie boli jeszcze aż tak, ale nie wiem co będzie potem. Eska, czekaj cierpliwie. Kijowo trochę bo nie wiesz czy to @ czy ciąża, ale jak dłużej to będzie trwało to gin nieunikniony.

Gość eska 22
No tak sobie myslalam ze moze jutro jeszcze zrobie jeden test dla pewnosci, juz sama nie wiem... zobaczymy co kolejne dni przyniosa, a jak dostane @ to zadzwonie do gin powiem ze znow sie przesunelo wszystko i czy teraz ten zabieg mozna zrobic, bo moze znow bede dwa razy w miesiacu miala ten cholerny @ a jak bede miala zabieg zrobiony to tak nie bardzo... a jak mnie zaladek dzis boli to szok...

Gość angelusdominus
hej dziewczyny czytam was na bieżącą tylko nie nadaźam pisać wczoraj zmarła babcia. w sobotę skończyła mi się @ a dzisiaj dostałam krwawienie i nie wiem co to jest;( masakra także jestem z wami czytam na bieżąco ;)

Gość angelusdominus
eska także mysle że najlepiej będzie iść do lkarzą zobaczy co i jak.trzymaj sie

Ojej Angelus... trzymaj się tam... Ja już niestety babci nie mam żadnej ale były tak kochane....często tęsknię za nimi. Kurcze z tym krwawieniem to ciekawe co to ?!?! 🌼 tak się zastanawiam, kiedy są większe szanse na poczęcie dziecka. Przed owu, czy zaraz po, patrzę w ten mój kalendarzyk, mam zaznaczone serduszkiem w które dni się kochaliśmy ;) liczę liczę i wyliczyć nie mogę ;) mam nadzieję, że przed owu bo po niej kochaliśmy się raz i potem długo długo nic (wieczory football'owe bleeeeeee) następnym razem tfu tfu go nie puszczę !!! Zjadłam jogurt z waflami ryżowymi i mi trochę brzuch przeszedł. Chyba jednak pyszności teściowej mi zaszkodziły ;) i orzechy !

Gość eska 22
czesc dziewczyny coz taka cisza? robilam dzis test ale niestety lipa... jak zwykle cholera jasna mnie juz bierze, co ze mna jest nie tak no :( dola mam i tyle

Hej Eska ! A rozbierałaś test z tych wszystkich plastików ? Nie wiem już sama co bym zrobiła na Twoim miejscu.... chyba lekarz i tyle. Nie ma wyjścia. Bo to dziwna sytuacja. Ja skończyłam wczoraj D*phaston i też nie wiem co mnie czeka za kilka dni bo 28go mam dostać @. Właśnie! Muszę tabelkę zmienić bo coś mi się poprzestawiało. 🌼 A gdzie Fiona ? i inne dwupaki i nie dwupaki ? HALLLOOO !! 🌼 Przypomniało mi się, że w weekendowej wiadomości z imprezy żegnałam też Jovankę, żeby podbiła świat i wróciła do Polski akurat na czas przedowulacyjny ;) Ojjj się z mężem będą witać !!! :) 🌼 Nie napiszę nic jak się chociaż z 5 kobitek nie odezwie ! FOCH !! :P

majowa ................27...............1cs....................... :) Fiona................... 25............ .3cs........................ :) rozusPL................21..............4cs.........................:) taka oto ja............24.............2cs..........................:) PauliśC................22.............11cs......................czekamy na odzew Paula23.................22.............3cs.........................@15.09. Angelusdominus ..23 ...........1cs......................... @15.09. eska 22................22.............10cs........................@ 21.09. Giubelli.................27..............8cs.........................@ 28.09. JovankaJo...........29.............2cs..........................@ 20.10.

majowa ................27...............1cs....................... :) Fiona................... 25............ .3cs......................... :) rozusPL................21..............4cs............... .......... :) taka oto ja............24.............2cs.......................... :) PauliśC................22.............11cs.......................czekamy na odzew! Paula23.................22.............3cs..........................@15.09. Angelusdominus ..23 ...........1cs.......................... @15.09. eska 22................22.............10cs.........................@ 21.09. Giubelli.................27..............8cs..........................@ 28.09. JovankaJo...........29.............2cs...........................@ 20.10.

Gość eska 22
Ale wiecie co dziewczyny mialam jeszcze nadzieje ze cos jednak bedzie na rzeczy bo w sobote (zreszta i dzis tez) robilam test ciazowy ten ktory mi przyslala babka z testami owu... w sobote myslalam ze moze nie jest o takiej czulosci jak te z apteki i ze moze pojawi sie ta druga kreska ale jednak nie, dzis tez nic nie bylo, mysle ze nawet jak by byl o mniejszej czulosci to dzis juz by cos pokazal chociaz jakis cien a tu nic... cholera jasna no!!!

hej hej eska tak dla poprawy twojego nastroju prtzekopałam ostatnie pare stron aż do momentu jak ja dowiedziałam się ze jestem w dwupaku otóż tak @miał być 16tego czerwca a testy aż do 22 wychodziły negatywne. dopiero kolejmny test 22 wykazał bladą!!! kreskę która tylko ja widziałam hehe.zobacz ile to dni więc jest nadzieja cały tydzień po terminie wyszedł mi ten test ty kochana jutroi z samego rana na bete leć a ja 3mam kciuki:-).

Gość eska 22
Dzieki tak oto ja:) ale zobacz Ty 13 czy 14 mialas dopiero owulacje a 22 ci pokazal test. A u mnie owulacja byla 7 a na 21 powinien byc @ to wiesz nie wierze ze jest ciaza. No juz trudno sie mowi czekam teraz na @ pozniej ide na zabieg tej nadzerki a pozniej zobaczymy moze sie uda szybciej....Fajnie ze jestescie

Gość paulinka121989
O mnie to zadna nie pamieta;( u nas 9 dzien bez @ cycki cholernie bola, podbrzusze tez, mam mega apetyt na slodyyyycze! Szkoda tylko, ze juz 2 testy wyszly negatywnie dlatego czekam na ta je.... @:( lepiej zeby juz przyszla i bylo by z glowy...

paulinka bardzo bardzo przepraszam nie chcialam cie ominac tak pobieznie czytalam ostatnie posty. w takim razie ty tez jutro na bete marsz:-).

Gość angelusdominus
eska i paulinka zróbcie będę albo do lekarza zobaczy co i jak. jak tam ddziewczyny?

Gość eska 22
dzis ostatni dzien biore tabletki na wywolanie @ jesli nie dostane do soboty to sie wybiore do lekarza...

Witojcie z rańca HEJ ! Jak to Paulinka121989 nikt nie pamięta ?? Czekamy jak tam te twoje jajniki co wymodzą i się doczekać nie możemy !! :P Dlatego też wnioskuję o betę i u Ciebie bo chyba nie mogłabym być w niepewności tak jak Wy.... TRZYMAM ZA WAS KCIUKI, ja też zmierzam ku terminowi @ - no ciekaweeee :) 🌼 taka oto ja - zamówiliśmy z rodzeństwem w końcu pobyt weekendowy w spa w Bieszczadach na rocznicę ślubu. Niech coś mają od życia bo nie byli w tym roku na wakacjach. A i na koncert ich wyślę do Krakowa - musical z piosenkami Franka Sinatry :) byłam - cudne przeżycie! Także znów w weekend impreza !! Wykończę się za niedługo :P 🌼 co do objawów brzusznych to ZERO. AAaaaaa ! Mam jeden - jestem głodna jak fiks - czas na śniadanie :) PA !! 🌼 dawać znać tam bezokresówki co z Wami !!!!

Gość paulinka121989
Mega mega mega lipa. Przyszla @ ;(

Gość eska 22
Paulinka wiem co czujesz naprawde... ja juz tabletki przestalam brac to za 2 najdalej za 3 dni tez do mnie przyjdzie... A dzis mialam przepiekny sen ze urodzilam blizniaki, chlopca i dziewczynke i sama sie dziwilam sobie jak to mozliwe skoro mialam okres a bylam w ciazy... czy kiedys sie spelnia te moje sny...

Gość paulinka121989
Eska zycze aby twoj sen sie spelnil;*;*;* giubelli dziekuje kochana;* dzis mezus obudzil mnie buziakiem i humor jest pozytywny. Coz.. czekam na koniec @ i znow starania;) tylko powiedzcie mi laski jak obliczyc teraz dni plodne

Gość angelusdominus
Paulinka pprzykro mi trzymam kciuki aby teraz się udalo dziewczyny eska paulina no trzymam za was kciuki;);) będzie dobrze;);) piękny sen na pewno się spełni;);)

Dzień dobry, no czasem jest tak, że sny są tak realne, że budzisz się rano i nie wierzysz że to był TYLKO sen. Dużo rzeczy mi się lubi wyśnić, często się dzieje też tak jak sobie pomyślę, nie w jakiś istotnych bardzo rzeczach ale w błahostkach, ale czasem sama się sobie samej dziwię :) nie raz mi mówią, że jestem czarownicą ;) taka mała dygresja :P Ale nie o tym tu gadu gadu. Nie wiem czy to pocieszenie dla Was, ale mam dziś bóle jak na @, 28 dzień cyklu więc wszystko się może zdarzyć bo na mnie już czas. Jeśli teraz się nie uda to nie wiem czy nie odpuszczę, przestanę liczyć te dni, wywalę aplikację z telefonu, bo sprawdzam codziennie, zapisuję co i jak i i tak gówno z tego. Ciężkie to wszystko....dobrze, że jesteście bo człowiek nie jest sam z tym....

cześć dziewczyny w ten pochmurny zimny dzień. paulinka bardzo bardzo mi przykro wiem jak się czujesz z reszta każda z nas wie szkoda że w ciąże nie możemy zachodzić w kolejności jakiej dołączamy do tego forum..........ale na każdego przyjdzie czas 3mkaj się kochana. eska a ty na tą bete nie idziesz ja cię podziwiam za tą cierpliwość. wogóle to za was wszystkie 3 mam kciuki ja chyba poszukam teraz forum jakiegoś dlla ciężarnych głupio mi tutaj tak samej majowa i fiona zniknęły więc chyba i czas na mnie.....3mkać się pa.

Gość eska 22
Giubelli ja teraz tez zaprzestaje staraniom bo jak dostane @ to zaraz po niej ide na zabieg tej nadzerki, a po tym zabiegu 6 tyg nie mozna sie kochac wiec dwa miesiace nie moje... pozniej zobaczymy moze samo sie uda, okaze sie...

taka oto ja - pewno, że szukaj forum dla Ciebie, bo co my tu doradzimy :-/ stare zrzędliwe d**y jesteśmy :) tam się będziesz dzielić z dziewczynami doświadczeniami. Bo my tu tylko doświadczamy wiecznego starania się. Ale zostań też i z nami a przynajmniej melduj się jak tam małe rośnie, jak z rozprawą, jak w domu i jak tam mały się szykuje do roli brata :) No i zaglądaj czy jakieś postępy u nas się robią !! :) Może na innym forum spotkasz Fionę? Bo też nas opuściła chyba.... Trzymaj się ale 2x w tygodniu minimum ! Masz się meldować :) ❤️ 🌼 Mnie coś poboli podbrzusze, potem nie...czasem patrząc na moje cykle miałam już @ w ten dzień, ale czasem i 28,29 dnia więc czekam.