Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość MaćkowaŻona
No tak już lepiej :) Jovanka wyrzucaj z siebie wszystko co na duszy leży. Lepiej sie wygadać niż trzymać w sobie wszystkie troski i zmartwienia. Ja tam nie mam nic przeciwko temu. Lepiej żebyś pisała to nam niż zawracała głowe wszystkim dla swojego M. ;) Kto Cie lepiej zrozumie niz inna babka? :) My też bedziemy marudzić, narzekać, jęczeć itp jak zaciążymy. Obiecuje :D :P

Gość paulinka121989
Jovanka glupolu! Ja tam lubie jak duzo piszecie;) o wszystkim! I tez chce wam troche pomarudzic;) kurcze przydalaby nam sie poczta lub gg to chyba bym wszystko wam pisala bo wy mi kolo d**y przynajmniej nie zrobicie jak to robia pseudo przyjaciolki. Wysluchacie, doradzicie;) no jestescie kochane! Ide w kimono;) bo jutro o 5 pobudka:(

Gość paulinka121989
Mackowa a od ciebie chce relacje po burzliwym weekendzie;) i to ze szczeholami;) ja tym razem to na rekach stane:) moze plemniczki poleca jak strzala i mnie zapyla;) hihi

Gość JovankaJo
Dziękuję:) I deklaruję się, że wysłucham o Waszych zatwardzeniach, ba - gazach, cycach, sutach, i wszystkim ze szczegółami:P Paulinka121989 - tylko się nie śmiej teraz: ja robiłam świecę i spałam z poklejonymi spermą udami, a jak wyciekało na spodnie to se je wyżej wciągałam, żeby nic się nie zmarnowało:):):):P

chwilę mnie nie było a tu tyle do czytania!! :D kolejne dobre wieści!! JovankaJo moje serdecznie gratulacje! :-) jejciu niedługo w takim tempie to wszystkie będziecie już w ciąży ;-) Jovanka ja też jestem ze świętego miasta heh ;D paulinka121989 heh do Ciebie mówi p*****lnij se baranka a do mnie jak fisiuje mój mówi weź idź skocz z szafy :D :P hihi no dziewczynki 3mam kciuki za Nas może na gwiazdkę spełnią się nasze marzenia <3 możecie czarować też mi :) Takaotoja przykro mi:( 3maj się kochana JovankaJo no nieeee:P rozbawił mnie wpis "robiłam świecę i spałam z poklejonymi spermą udami" skąd ja to znam :P też zarzucałam nogi na ściane xD i jaśka męża pod tyłek żeby się nie wylewało :D choć metoda jaśka za bardzo mu się nie podoba :D ale niech się też poświęci a co :D! hihi u mnie @ się już kończy i niedługo biorę męża w ostre obroty hihi ^^

Gość paulinka121989
Dzieeeeen dobry! Ja juz dawno w pracy:) jovanka pipko a myslisz ze inaczej robie robie? Hihi bejbe no kurde ale te chlopy sa! Jak smia sie odzywac w taki sposob do zon;) ja mojemu odpuszczam grzechy bo przed @ to zrownuje go zawsze z ziemia;) ej swiete kobity! Duzo sie modlita? Hehe bylam u was na rozpoczeciu sezonu motocyklowego:) odezwe sie po pracy, a wy piszcie!

hehe dziewczyny ale sie uśmiałam z rana, JovankaJO jestes the besciara:) " ja robiłam świecę i spałam z poklejonymi spermą udami, a jak wyciekało na spodnie to se je wyżej wciągałam, żeby nic się nie zmarnowało usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifjezyk.gif" Smieje sie i se mysle kurka ja wczoraj wieczorem tak samo robiłam:) tyle ze poduche męża pod tyek zeby było wyzej a on: tylko nie moja poduchaaaaaaaaaaaa:) hehe no ale co zrobic:)mus to mus:) JovankaJo pisz o wszystkich isłuż nam dobrą rada:) powiedz mi Kochana czy po okresie dzien w dzien działaliscie, czy co drugi dzien? nie wiem czy wierzyc w to ze jak co dzien to słabsze nasienie? i tylko przez dni płodne czy np pełne 2 tyg bez ulgi:)?

Gość PuliśC
Hej kobietki!! Widzę że nasze forum ruszyło pełną parą! Już nie nadążam czytać wpisów! Taka oto ja przykro mi :( ale trzymaj się kochana :*:* wiem co teraz przeżywasz :( Strasznie zmęczona już jestem tą pracą, mam nadzieję że w weekend sobie odpocznę :) Czekam na @ jeszcze właściwie 3 dni, choć u mnie ostatnio coś szwankuje, ostatnio spóźniła się dość sporo więc żadnych nadziei sobie robić nie mogę że przyjdzie punktualnie :( Postanowiłam sobie że nie będę świrować jak ostatnio, tylko poczekam cały długi tydzień i dopiero wtedy zacznę! :D Spotkanie w Warszawie? hmm... dobry pomysł, ale tylko wtedy gdy wszystkim nam się uda, wtedy będą tematy, oj będą, kaftaniki, ciuszki, zupki, kupki :D :P Buźka dziewczynki!! :* :* Piszcie co tam u was w ten "piękny" jesienny dzień :)

Dzień dobry wróżki i czarownice:) JovankaJo Gratulacje:):) Ja w tym cyklu też leżałam z nogami do góry, a lotem spałam z zaciśniętymi udami, żeby ani kropla nie mogła się wydostać:) bejbe27 też zarzucam pod tyłek jasiek męża hahah a co:) Eweelka np mój lekarz radzi, żebyśmy to robili w przed owulacją, w trakcie i po co 12h, niestety nie wychodzi nam to bo czasu brak;/ Mój kot od rana chce mnie zjeść zwariuje z nią Miłego dniaaaaaaaaaaaaa:):):)

Mało nie splułam ekranu :) hahahahahahahahahaha :) oj Jovanka Jovanka :) kabaret z Tobą zrobimy :D masakrycznie dużo piszecie ! Chciałabym każdej odp. ale nie zdążyłabym do 16.oo :) Do mnie mąż mówi : "weź koło i puknij się w czoło" :P Co do starań to po @ czekałam zawsze z 5-6 dni, a potem do dzieła co drugi dzień, czasem co trzeci - jak powiało :) nie podnosiłam nóg ;) ale mój M. zawsze po, jak jeszcze leżał na mnie, tak śmiesznie wpychał swego majkela (tak "go" nazywamy ;) ) i mówił 'no lećcie, lećcie te najlepsze' ;) hehehe :) Jovanka - a myślisz właśnie że ja się nie boję? odganiam te myśli głupie, tylko mój M. sam mnie dopytuje, czy ciekawe czy doleciał ten najlepszy, ten jedyny w swoim rodzaju przyszły piłkarz :P wydaje mi się że skoro mam takie objawy, idealne co do każdego tygodnia to chyba wszystko ok.... Powiem Wam, że wczoraj byli moi znajomi na których wizytę bardzo się cieszyłam od dawna bo przyjechali z zagranicy ale po po prostu takich katuszy dawno nie przeżywałam przy nich. Duszno, słabo, pyszne jedzenie mi śmierdziało, niesamowita chęć snu. Poszli i od razu zasnęłam, co mi się nie zdarza, bo kręcę się z boku na bok min. godzinę zawsze. Dziś do pracy też miałam nie iść, ale zmusiłam się, bo urlopy przydadzą się na inne dni.... no fatalka dziewczyny, ale nie ma róży bez kolców! i tego się trzymamy! :) taka oto ja - przykro mi :* trzymaj się tam :* maćkowa - spodobały mi się twoje czary : cyk, pyk :P paulinka ! - masz w sobie coś jeśli takie rzeczy Ci się śnią! Ja mam tak że jak coś pomyślę, to się tak dzieje za jakiś czas. Coś w tym jest.... ewelka - jak to paulinka czaruje - idź za rymem i dawaj w płodne dni a potem w testy wal :) Pauliś - cierpliwi zostaną w końcu wynagrodzeni, więc głowa do góry i heja do przodu ! A dzień tak fatalny, że o niczym nie marzę jak o łóżku i dziś korki też raczej przełożę bo nie dam rady....

Gość Malutka Truskaweczka
Paulinka, a wiesz ze mam identycznie co do tych snow? nie raz wiem co sie wydarzy ale nikt mi nie wierzyl wiec przestalam o tym mowic

Gość PauliśC
Tak was czytam kobitki jak piszecie o tych czarach, snach itd to mi się przypomniało że ja miewam przeczucia. Czasem mam takie dni że po prostu czuje że coś się stanie i prawie ze każdym razem tak jest. Np. było to dość niedawno, przez cały dzień chodziłam jakaś przybita, nerwowa a wieczorem bardzo źle się czułam, a kolejnego dnia dowiedziałam się że moja babcia jest bardzo chora :( Wiele by wymieniać takich przykładów. Z moim nawet na ten temat rozmawiałam, i za każdym razem jak mu mówię że mam złe przeczucie to mówi żebym uważała na siebie i wtedy często dzwoni. Więc coś w tym jest. A co do wróżenia to ja za bardzo w to nie wierzę. Z obrączki nie wróżyłam nigdy bo takowej nie posiadam :D a z zaręczynowego można? :P

coś w tych czarach też uważam że jest :D ja miałam tak dziwnie kilka razy, tak było że czułam się dziwnie poddenerwowana, - a powodu nie było, nie mogłam sobie znaleźć miejsca, tak dziwnie jakoś i potem na drugi dzień słyszałam o złych rzeczach typu np ktoś zmarł albo jakaś katastrofa. Teraz Wam opowiem pewną mroczną historię która wydarzyła się naprawdę, haha ale ja mam nawalone:P chciałam wprowadzić troszkę dreszczyku :P choć już po Halloween :D a więc miałam sen że słuchałam płyty Whitney Houston:P co dziwne bo bardzo dawno nie słuchałam jej piosenek, miałam kiedyś jej płytę jak byłam w gimnazjum, był to wyraźny sen przez co nuciłam rano jej piosenkę "i will always love you" Rano zawsze pierwsze co jak wstanę włączam komputer wchodze na oneta a tam że Whitney Houston nie żyje........! no byłam w niezłym szoku!! bardzo dziwne to było.. też jestem małe medium:P

ja tu chyba jestem z was najmlodsza, :D a wiec, jak bylam jeszcze guwniara, Kiedy umieral Jan Paweł 2 moja mama spala w drugim pokoju ja czytalam ksiazke, i poczulam taki cholerny strach budze mame slowami Mamo tak bardzo sie boje, nie spij, cos jest nie tak, na Tvn a wtedy to lecialo w tv podali godzine pozniej wiadomosc o smierci, pamietam ten strach.. i o tej godzinie co poczulam strach nasz ojciec święty zmarl.

Łoooo jezzzuuu ! Nie uwierzycie ! Weszłam na forum lipcówek 2014 i jestem mega szczęśliwa że jesteście normalne na umyśle wszystkie, bo tam się zastanawiają w 8 tygodniu czy np. rzucić już palenie czy za jakiś czas i czy brać już kwas foliowy czy czekać aż lekarz na wizycie im zaleci. Zostaję przy Was wszystkimi moimi ręcyma i nogyma :P i resztą mych członków też !!! :)

a Te bardzo realistyczne sny mi sie spelniaja, bardzo czesto wiem co zdarzy sie za chwile. :) ale co do dziecka wlasnie czuje ze ktorejsc z nas sie uda, i wydaje mi sie ze w tym miesiacu bede w ciazy, tak ciagle ta mysl do mnie przychodzi, bo w tym miesiacu dziwnie sie czuje, :D odsuwam ta mysl.. :P nie chce sie nakrecac nawet

Whitney Houston też mnie dręczyła. Nigdy jej nie słuchałam, aż pewnego wieczora byłam sama w domu, mąż miał mecz wyjazdowy, siedziałam sobie popijając winko i nagle coś mnii na nią naszło..pisałam do męża słowa jej piosenek, wkleiłam mu "I'll always love you" na fb, a rano dowiedziałam się, że ona nie żyje...aż ciarki przeszły

Grubeli :) pisalam tu wczesniej na innym nicku, ciesze sie ze Ci sie udalo :) pisalam ze za pare miesiecy bedziemy sie starac o dziecko :) zobaczymy czy moje przeczucia sie sprawdza

Grubeli :) pisalam tu wczesniej na innym nicku, ciesze sie ze Ci sie udalo :) pisalam ze za pare miesiecy bedziemy sie starac o dziecko :) zobaczymy czy moje przeczucia sie sprawdza

:) No :D może dlatego tak dobrze sie dobralysmy, a ten kwas foliowy powinno sie brac 3 miesiace przed zajsciem w ciaze :D ale nie biore, bo moge do brac nawet i dwa lata, w poniedziałek mialam na rekach taka mala niunie :) ksiezniczke taka slodziutka a tak sie smiala

nie martw sie ja tez sie pyt bo nie wiedzialam o co kaman :P tak to cykl staran ;-)

no kwas foliowy powinno się brać wcześniej, ja biorę już prawie 2 lata

majowa ................27...............1cs........................ .. usmiech.gif Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs............... ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .. usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs............... ..................@ 16.10. _nessaja_.............21...............2cs............... 1 dz.............@ 23.10 Giubelli.................27..............9cs............. ....1 dz........... @ 25.10. Kajakaja12345......25................26cs..............1d z ............@26.10 bejbe27.................27...............18cs............ .....................@ 4.11. JovankaJo.............29...............3cs............... 1 dz.............@ 11.11. eska 22................22...............12cs..................... .............@ 14.11. PauliśC.................22..............15cs............ ...1 dz.............@ 18.11. motynka.............24.................2cs............... ....................@18.11 paulinka121989......24..............6cs.................1 dz ............@ 30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz............ @ 31.11. Eweelka...............31................5cs.............. .....................@ 03.12 MaćkowaŻona.......27..............11 cs................................. @ 13.12. Stymulowana........27...............13cs..................................@ 20.11

na telefonie nie jest tak latwo skopiowac :D moze ktoras z was mnie wpisze cykl staran 5 :) dzien cyklu 15 a okres ma byc 1 grudnia