Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

PauliśC gratuluję :):):):):):) Wczoraj zaczęłam stymulację, na razie same tabletki (po których czuję się jak kobieta z menopauza), za 3 dni dojdą zastrzyki i tak przez tydzień. Końska dawka! Tak mocnej stymulki jeszcze nie miałam, powinnam po tym wyhodować z 7 pęcherzyków wielkości mandarynek ;) a plemnikom mojego M. to chyba jakieś okulary załatwię, albo soczewki, żeby w końcu te jaja dostrzegły!!! Giubelli a dlaczego wiesiołek tylko do owu???? Na Górnym Śląsku też śnieg:) Miłego, owocnego dnia :)

Gość motynka
PauliśC, gratuluje z całego serducha! Wspaniała nowina! :) :) :) Pozytywny ten listopad! :)

Gość MaćkowaŻona
Giubelli ale u mnie tego sluzu w ogóle nie ma :/ moze mi sie popierdzielilo wszystko z przemeczenia :/ Stymulowana ja Ci jajeczek jak pomarancze zycze albo jednego ale jak pomelo, no w te to juz nawet slepy by trafil ;)

Stymulowana - No właśnie gdzieś wyczytałam że powinno się go do owu brać bo potem hamuje coś tam coś tam :) i zarodek się nie zagnieżdża czy coś....nie wiem, bo brałam tylko go jeden cykl właśnie do owu i akurat wtedy zaszłam - także może on pomógł a może nie ? Nie wiem. Nie mam czasu poczytać o tym, ale może znajdziesz gdzieś. Ty, a co jak te wszystkie 7 zapłodni się ? :P ale byłaby rodzinka ;) ale ja życzę Ci tego jednego jedynego !! Maćkowa - rilaks - dont łory - zobaczysz że wkrótce i Ty będziesz rzygać po kątach i czuć się tak beznadziejnie jak my... :) czego Ci z całego serca życzę ;) i innym też !! :D

witajcie dziołchy ja dziś czuję się średnio powiedzcie mi czy ciągniecię w podbrzuszu to na okres? jeszcze ten metaliczny posmak... ech;( oby nie @

Stymulowana Giubelli ma racje tylko do owulacji bo zarodek się nie zagnieździ

MaćkowaŻona no to czekamy na owulacje razem ;-) nie mam pojęcia kiedy nastąpi o.O ostro tam lookam:P ale raczej jeszcze nie było.. też ten śluz mnie w konia robi:P

Paulis super nowina :) gratuluje :) W styczniu sie przeprowadzam, nareszcie... Wiec dopiero od nowego roku bedziemy starac sie o dzidziusia

Gość motynka
Mackowa, ja też myślałam, że nie mam śluzu w cyklu, w którym zaszłam w ciążę. Wcześniej go zauważałam, czy to na bieliźnie, czy na papierze, a ostatnio wydawało mi się, że jest sucho jak pieprz. ;) I myślałam, że nic z tego, bo śluzu brak i wtedy postanowiłam, że zacznę brac wiesiołka od następnego cyklu. Ale następny nie nadszedł. :D

Heh :) jak widać coś ten wiesiołek szczęście przynosi :) czy brany czy nie brany ! :P

Gość MaćkowaŻona
Motynka serio? Rety zeby i u mnie tak bylo i u Bejbe oczywiscie tez :) M. mi dzis powiedzial ze dostal smsa ze dni plodne zaczynaja mi sie jutro. Tylko bladego pojecia nie mam kto mu go napisal ;P ma moj tel stary wiec prawdopodobnie wyskoczyla mu informacja z apki ktorej nie uzywam i nie aktualizuje ale zainstalowana mam ;) usmialam sie delikatnie mowiac. Co do wiesiloka to po owu niby nie mozna brac bo moze spowodowac wczesne poronienie, tak gdzies wyczytalam. Pogoda sie u mnie poprawila. Niebo blekitne, slonce sliczniutki i tylko wiatr psuje ten piekny obrazek bo wieje niemilosiernie. Bejbe trzymam kciuki za super plodny sluz!!! Aby pojawil sie w najodpowiedniejszym momencie ;)

Gość paulinka121989
dzin dybry lejdis;) u mnie bida trzeszczy;) drugi tydzien brzuch ciagnie na dole, ale przypuszczam ze psychika dziala i sie nakrecam. Do @ chyba jeszcze jakis tydzien. W ten weeken zadnego przytulanka:( jakos oboje nie mielismy sily i checi:/ coz czekam na @ i od nowa zaczynam starania;) milego dzionka;)

Gość Maleńka Q
Witam dziewczyny, proszę przyjmijcie mnie. To już 15 cykl starań. Lekarz już sugerował HSG, badanie nasienia i IUI. Eh... 4 cykle z CLO nic nie dały... a dziś, dziś znów mam nadzieję ! Mdli mnie jak przy pierwszej ciąży, więc nadzieja jest.

Maleńka - nie bój żaby - to forum przynosi szczęście więc i Ty zajdziesz :) poczytaj parę naszych stron, przeczytaj rady Jovanki ;) Z tego co kojarzę to raczej żadna nie miała HSG, ale badania robiłyśmy, a Stymulowana się nawet stymuluje ;) i mamy nadzieję że jej się uda (nawet mieć siedmioraczki :D ) ! Poczytaj nas, poczytaj stymulowaną może coś Ci się przyda i dołączaj !

Gość Maleńka Q
Giubelli :) dzięki za przyjęcie. Staram się Was czytać ale jest Was duuużo :) ale się uda. Gratulacje dla Wszystkich Pań, którym już się udało. Nam wszystkim się uda ! Nie ma innej opcji. p.s U Was też już tak zimno się zrobiło ?

🌼 MaćkowaŻona o dziękuję ze 3 masz za mój śluz :D hehe ja za Twój też 3mam :D oczywiście za inne dziweczynki też :D :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: woogole :D nasze forum coraz bardziej popularne się robi :D ^^ aż chcą film dokumentalny nakręcić ahahaha xD :P :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: sasasas :P :P :P 🌼 Maleńka Q WITAJ!! w naszym gronie staraczek ;-) no u mnie zimno jak nie wiem 1 stopień tylko na plusie i troszke śniegu dziś spadło :-O

Gość Maleńka Q
bejbe27 to i ja będę trzymać kciuki za Twój śluz :D oby był jak najsympatyczniejszy dla Twego Wybranka :D

hihihi ^^ Maleńka dopisz się do naszej tabelki!! ;D jest chyba na poprzedniej stronie ;-)

Gość gość
Hej kobitki ja staram sie juz 6 lat ;(

Hej!! Dziękuje kochane!! Do tej pory w szoku jestem. Właśnie tak myślałam że za ok 2-3 tyg do lekarza się udać żeby było już wszystko ładnie widać. Już sobie nawet liczyłam termin porodu :D hi hi Wiem że te kalkulatory internetowe nie mogą być wiarygodne ale nie mogłam się powstrzymać :P i z tych wyników mi wychodzi 2 tydzień i 6 dzień a termin na koniec lipca. jak już pójdę do lekarza to się wszystko okaże :) Co do dolegliwości to ciągnięcie w podbrzuszu no i ten metaliczny posmak w ustach, ból piersi, i ogólne zmęczenie I jeszcze jeden dziwny objaw, nie wiem czy to może się wiązać z ciążą czy nie ale przez ostatnie 3 dni, właściwie noce cierpię na bezsenność. W nocy w ogóle nie mogę zasnąć. Np. dziś spałam godzinę a rano do pracy musiałam iść i myślałam że tam usnę :( Na szczęscie już w domku więc teraz bedę laniuchować :) Jak już pisałam prędzej ta moja kreseczka pojawiła się od razu, więc się jeszcze zastanawiam czy jest on wiarygodny :( Ale musi w tym coś być, w końcy @ spóźnia mi się już tydzień, równiutki tydzień. A ostatnią @ miałam 22 października :) Na moim przykładzie widać że może się udać. Spójrzcie w tabelkę a dokładnie w ilość cykli w którym się staraliśmy :D Przez ostatni czas nie miałam czasu nawet myśleć o zajściu, czały czas praca, dom, praca, dom i jakoś tak wyszło :) i niczym się nie wspomagałam a jednak mi się udało. Nie mogę w to uwierzyć :D No to buźka kochane moje i działajcie, działajcie!!

Gość gość
PauliśC super Kobietko !! Bardzo Ci gratuluję !

Gość Maleńka Q
majowa ................27...............1cs........................ .. usmiech.gif Fiona................... 25............ .3cs............................ usmiech.gif rozusPL................21..............4cs.............. . ............. usmiech.gif taka oto ja.............24...............2cs......................... .. usmiech.gif Giubelli.................27..............9cs...........1 dz........... usmiech.gif smerfetka9............19...............1cs.............. . .................@16.10. _nessaja_.............21...............2cs.............. . 1 dz............@ 23.10 Kajakaja12345......25................26cs..............1 d ............@26.10 bejbe27.................27...............18cs........... . ..................@ 09.12. JovankaJo.............29...............3cs.............. . 1 dz..........@ 11.11. eska 22................22...............12cs..................... ........@ 14.11. PauliśC.................22..............15cs........... . ...1 dz........@ 18.11. motynka.............24.................2cs.............. . .................@18.11 paulinka121989......24..............6cs................. 1 dz .......@ 30.11. Angelusdominus ...23 ..............3cs............... 4 dz.........@ 31.11. Eweelka...............31................5cs............. . 2dz............@ 03.12 MaćkowaŻona.......27..............11 cs............................. @ 13.12. Stymulowana........27...............13cs................ . .............@ 20.12. Maleńka Q............26...............15cs............................... Powiedzcie mi kobietki to jest data ostatniej miesiączki czy prognozowanej następnej??

Maleńka Q no więc kochana wszystko tłumaczę :) Pierwsze to nasz wiek, drugie cykl starań, trzecie o którą dzidzię się staramy no i na końcu data kolejnej miesiączki :) Napisz nam kochana coś o sobie :) I witam w naszym gronie :) I powiem ci coś w tajemnicy: Nasze forum naprawdę przynosi szczęście:) Przykładem jestem m. in Ja, giubelli i reszta naszych zaciążonych :D A dla reszty stanie się szczęśliwe już niedługo :)

Gość JovankaJo
Nooooooooooooooooooo PauliśC! Gra-tu-la-cje!!!:* Po prostu czułam to w moczu:P I ostatnio jestem coraz bardziej przekonana, że to nie seks sprawia, że zachodzimy jedna po drugiej, ale to forum:) Powinno się nazywać zapładniacz.pl:P Witam Malutką Q:) A wszystkim Wam chcę Wam powiedzieć, że w styczniu lub lutym wychodzę za mąż:) No bo mój M. to nie skrót od mąż:)

Gość MaćkowaŻona
Aaaaaaa Jovanka gratuluje, czujemy sie zaproszone ;)) i pojechalas z tym zapladniaczem hehehe :) Malenka witaj :) Bejbe zes sie rozszalala z tymi emotkami :) koloruj nam forum koloruj zeby jeszcze weselej bylo :) Paulinka to wez cholera sie nie nakrecaj tylko zaciazaj kruca fiks!!! ;) Do swiat sie szykuj, prezenty kupuj czy tez rob. A najlepiej zacznij remont!!! ;) to pomaga w zaciazeniu, mamy na naszym forum na to zywy przyklad ;)

Gość Malutka truskaweczka
Witajcie, mnie tez jakos tak dziwnie boli, tak jakby cos mnie kuło w pochwie, sama nie wiem, do tego ciagle boli mnie jak na okres, :D na test jeszcze za wczesnie, zobaczymy czy przyjdzie czy nie, do tego o zgrozo :D jestem ciagle glodna, :) Paulis cholera zazdroszcze! oddawaj te dwie krechy :D zartuje, i gratuluje. Mowilam ze bedzie ciaza na koniec miesiaca :)

Gość gość
JovankaJo No to gratulacje Kochana z powodu ślubu :) Hmm już piszę coś o sobie, a więc: mam dwulatka w domu, ślicznego i kochanego chłopczyka. Uwielbiam być mamą. Z mężem staramy się już 1,5 roku o rodzeństwo dla Niego. Wiecie jak to jest, co miesięczna nadzieja. Doszukiwanie się objawów i buuuum wielkie rozczarowanie. Z każdą miesiączką łzy i ból. Ale teraz czuje, ze się udało. Muszę mieć nadzieję :)

Gość gość
witam miesiączka spożnia mi się 3 tyg.,do tej pory zawsze miałam regularnie jak w zegarku,leków żadnych nie brałam a w dniu spodziewanej owulacji doszło do stosunku (bo chcemy z mężem miec dzidziusia) tydzień temu zrobiłam test, pierwsza kreska która wskazuje na wynik już w trakcie siusiania wylazła na niebiesko jasno i wyraźnie a druga kontrolna dopiero po ok 10 min. Czy taki test jest wiarygodny? wizyte u gin mam dopiero za tydzień i czy w lekarz już na tym etapie stwierdzi ciążę?bardzo bym chciała a nie wiem czy aż tak się nastawiać na tak

Gość Maleńka Q
to wyżej to ja :D