Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Przyzwoity człowiek nie interesuje się polityką

Polecane posty

Gość jolka demolka
i nie chodzi głosować, bo to i tak nic nie zmieni? :D

Coraz częściej dochodzę do wniosku, że dedmokracja jest nasieniem szatana posianym na ziemii. Dlatego normalni ludzie powinni czekać na Nową Ojczyznę, stępującą z nieba...

moim zdaniem - normalny czlowiek posiada poglady polityczne , glosuje, ale na co dzien polityka miesci sie na 9 z 10 jego priorytetow zyciowych spraw

Mylisz się ror. Złe drzewo wydaje złe owoce. Jeśli polityka jest całkowicie zła, to trzeba się od niej alienować. A poza tym nie ma obecnie siły politycznej reprezentującej interesy takich jak ja...

Athelgast- Wiedziałem że lewak z ciebie i anarchii ci się zachciewa, a od polityki zależy większość naszego życia baranie. Skoro nie intresujesz się polityką, to nie kształć się, nie pracuj, zamknij się w zakonie i gadaj z duchami...

A co ma praca i kształcenie się do polityki? Od pracy nie ucieknę, a jeśli nie będę się kształcił, to całe życie będę na śmieciowej umowie tyrał i mój potencjał, jako człowieka zostaje zmarnowany. Ja czekam na nową władzę, nie skalaną marnością ludzkiej natury...

Gość jak na Filipinach
w Polsce na czegoś takiego jak polityka , czyli działanie wybranych na rzecz dobra wspólnego , stopniowego rozwoju państwa jako całości , czyli wszystkich jego obywateli . coś takiego jest np. w Niemczech , albo Norwegii , gdzie nawet możliwe są rządy kompromisowe koalicyjne lewicy z prawicą ( Niemcy ) .