Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksk8d8ff

DO KOBIET Z BIUSTEM POWYZEJ D!!!!CZY KUPIŁYBYSCIE STANIK NA ALLEGRO????

Polecane posty

Gość ksk8d8ff

ale ja mysle nad tym czy nie kupic bo mam dosc..w kazdym sklepie ktorym przymierzam zaden nie pasuje.. CZY MOZLIWE JEST BY DOSTAC STANIK NA ALLEGRO ,ZEBY BYL DOBRY I NIE UCISKAL PIERSI ITD..W ROZMIARZE 75 E??? CZY POLECACIE COS

Gość koiuhug
w sklepie przymierzasz i nie pasuje a chcesz kupić w ciemno na allegro? Jakie rozmiary przymierzasz w sklepie?

Gość ksk8d8ff
W SKLEPIE PRZYMIERZAM 75 D I 75 E I NIE PASUJA ZAWSZE BO ALBO ZA MALE NA SZEROKOSC W MISECZCE ALBO INNE WADY..I SAME TYLKO POWIEKSZAJACE A CENY Z KOSMOSU.. MAM 96 W BIUSCIE CM I POD BIUSTEM 74 CM TO JAKI POWINNAM MIERZYC I GDZIE >?BO TRACE JUZ SILY SZCZERZE JESTEM Z KRAKOWA NIE STAC MNIE NA STANIKI POWYZEJ 60 ZL TEZ:(

Gość g1f221
ale zaraz zaraz... masz 75 E, to jest mały biust tak? Chyba, że masz źle dobrany rozmiar.

Gość ja nosze 75Fi tylko na allegro
kupuję, bo w żadnym sklepie w mojej mieścinie tego rozmiaru po prostu nie ma.

Gość g1f221
masz 74 pod biustem i nosisz obwod 75? Bez sensu, jak można nosić obwód większy niż się ma, powinnaś mieć stanik z 70 w obwodzie

Gość ksk8d8ff
NO ALE JAK PRZYMIERZAM TE 75 TO SCISKAJA W PLECACH NAWET WIEC W 70 BYM NIE WESZLA..DZIWNE NIE ALE TO PRZEZ MOJEGO GARBA PEWNIE I SKOLIOZE TAK WLASNIE JEST :(