Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

czy powinnam kupić buty za 350 z?

Polecane posty

Gość heloiza999

sa piekne, w kolorze nude- mój ulubionyu kolor, 4 cm, lakierowane- młaaaa...

Gość tenMax
za 4 cm. lakieru nude na butach chcesz zapłacić aż 350 PLN ?

Gość Dziadówko
Powinnaś kupić buty za 3500 zł a nie jakiś szajs za 350 zł. :-O

Gość heloiza999
tzn. 4-5 cm obcasik, szpileczka, piękne, eleganckie jak u księżnej. a gdzie mogę dostac dokładnie takie, ale taniej? bo zawsze o takich marzyłam. prima moda- wiem, wiem...cholernie drogi sklep;-/ ale za buty czasem trzeba zabulic;-/ niestety, aby mieć ładne;-/

Gość heloiza999
nie żaliłam się u edka, nie wiem kto to jest. 3500 na buty nie mam. ale obrona potem będzie, chyba powinnam...hmm....ojej...chyba jutro pojade przymierzyc;-/ ale i tak nie mam w tym miesiącu tyle kasy;-/

Gość heloiza999
uważacie, że to za duzo? serio, za ile kupujecie buty?

Gość herrr
350 za szpilki to ostre przegięcie, no chyba, że nie masz co z pieniędzmi robić. W jakim sklepie takie ceny?

Gość a może lepiej
czy ja wiem. Za szpilki w głupim ccc od lasockiego (skórzane) trzeba zapłacić 150-200 zł, więc może warto dołożyć? Ja nie kupuję zwykle tak drogich butów, bo u mnie para nie nadaje się do użytku po 1, max 2 sezonach (mam szeroką stopę i szybko niszczę szpilki). Jeśli u Ciebie jest inaczej myślę, że warto zainwestować!

Gość heloiza999
no własnie strasznie dużo kasy, ja wiem,,...ale nie rozumiecie mnie- ja mam zawsze deficyt butów i ciężko mi zaimponować w sklepie- jestem wysoka i nie nosze wysokich butów, ale lekko wyższe mogłabym mieć, bo noga wtedy ładna. mają obcasik, szpileczkę 4-5 cm i są pięęęękne, lakierowane, w kolorze nude, za którym szaleję, szminki nude, cienie do powiek, lakier do paznokci, buty, księżne takie mają szpilki nude lakierowane, zawsze....;-( marzę. obronę będę miała, potem pracę, w czym będe robić wrażenie.?;-( ale ja na koncie nawet nie mam tyle teraz;-/ hmmm... prima moda- taki sklep- drożyzna, wiem.... hmmm...a w ccc same wysokie mega. a tam takie z klasą, porządnie zrobione i takie w kolorze jaki lubiię i na takiej wysokości, jaką akceptuję

Gość heloiza999
???kurde, gadajcie ze mną, nooo....mam kupić?;-//

Gość Elektronikełe ausf. VIb
poka fote

Gość Taki2
350zł na buty ? nic strasznego... pracuję na etacie, co miesiąc wypłata i nie uważam żeby 350zł to było jakoś strasznie dużo kasy... no ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Powiem Ci tak - kupuj bo będziesz żałować!! ;)

Gość heloiza999
nie mam fory niestety- no własnie zawsze mam deficyt butów- chyba kupuię...kiedys widziałam śliczne lakierowane waniliowe butki za 600!!! złotych na małym obcasiku- boskie. 600 za dużo, 350 to pikus przy tym;-/ ale i tak za miesiąc będzie kasa.....czy jeszcze będą;-/

Gość niebieskooka mila
buty nude są obrzydliwe

przeglądam te buty i ja bym ich nie kupił

ja pierdole, dawać 300 zł za podeszwę i dwa rzemyki to już by musiało mnie zdrowo popierdolić

Gość heloiza999
ale nie są z rzemykamii!! gdzie ty te buty oglądasz? czemu mnie obrażasz? chcę mieć ładne buty, i co??;-/

nie obrażam Cię, tylko ogólnie mówię, na ich stronie jest katalog z butami i są tam takie, po 300+ z dwoma rzemykami

ja bym ich nie kupił, poszukałbym ładniejszych

Gość mysle ze to jest to
szczerze? dość przeciętnie. Ja akurat nie lubię lakierowanych butów, wolę bardziej matowe. Tutaj płacisz tylko za markę. Poświęć trochę czasu- znajdziesz takie same w sklepach internetowych czy na allegro- w znacznie niższej cenie! Zwyczajne czółenka, tyle że z primamody. Jak nie masz kasy, lepiej poszukaj czegoś tańszego, spełniającego Twoje marzenia. Powodzenia!

Gość kup
Tak, powinnaś kupić. A tak serio, 350zł za takie coś ? ja pie*dole.

Gość heloiza999
elektronik- nie Ty, ten drugi mnie obraża. bez rzemyków są te, co mi się podobają

Gość heloiza999
ojejku...wiem, że drogo, dlatego pytam, to jest w sumie...kurczę...szmat kasy... takie skromne, coś w nich jest, ojejku, lubię takie. no może poszukam tańszych w sumie, no tak. ale....w ccc jest taniej, ale tam NIDGY nie ma niższych trochę. ciężko znaleźć buty marzeń w dobrej cenie i jeszcze takie, co nie rozwalą się za dwa sezony....ja tak za 200 bym kupiła jeszcze, za 300 to juz drogo, ale te są za mocno ponad 300, i dlatego pytam;-/

Gość kup
Dlaczego pytasz innych czy masz kupić? Ja Ci napisze kup to kupisz bo Ci kazałem ?

Gość mysle ze to jest to
zreszta nie siedzimy w Twoim portfelu czy budżecie domowym. Jak masz mieć jakiś szał na chacie z powodu zakupu butów za 350 zł, to lepiej odpuścić. Zresztą w przyszłym miesiącu raczej ich nie bedzie. Primamoda to nie typowa sieciówka, więc nie ma całego stosu butów w wybranym rozmiarze. Szukaj czegoś podobnego na necie!

Gość heloiza999
ojejku...chciałam się doradzić tylko....na kafe to o niczym nie mozna napisać....prosić o radę- nie. porozmawiać o problemach- nie. tylko jak o intymnych fryzurach zaczęłabym pisać, to jestem pewna, że miałabym 5 stron komentarzy;-/

Gość ula której znowu ukradli nick
mnie się nie podobają , jakieś takie babcine ,ale jakby były w moim stylu , porządnie wykonane i wygodne ( trzeba zmierzyć oba i przejść się po sklepie) to bym kupiła

Gość bezcenna rada
troche drogie, a jest to chociaz skora, jesli nie to bym je odradzala, bo szalu nie ma