Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13naste urodziny

jaki prezent dla 13 letniego syna , kwota 250 zł

Polecane posty

Gość 13naste urodziny

bo na więcej mnie nie stać ,wiem że chciałby psp albo xbox czy rower ,no ale nie mam kasy ,jestem jego mamą i oczywiście będzie też niespodzianka typu wraca z treningu do domu a tu torcik i kilku jego najfajniejszych kolegów .

Gość 13naste urodziny
i teraz pytam poważnie , co myślicie o piwie bezalkoholowym ,to już nie maleństwa i pewno próbowali normalnego , szampan picolo jest dziecinny , po kufelku 0,33 bezalkoholowego piwa ?

Gość popierdoliło się na strychu
hmmm rower może kupisz używany

Gość 13naste urodziny
chociaż jak im dam normalne piwo z sokiem malinowym to przecież nic się nie stanie, lepiej jak dzieciak uczy się pić w domu a nie na ulicy :)

Gość popierdoliło się na strychu
a piwo hehehe , nie wiem ja mam szalenie sztywnych staruszków , teraz mam 19 a i tak nie mogę się napić piwa w domu , a próbowałem jak miałem 11 - piwo okocim na 5 dzieci :D:D

Gość 13naste urodziny
oo jest i jakże prawy idealny podszyw , co dzieci na dwór przy +5 nie puści bo zachorują

Gość drcedcvedvced
ja za psp płaciłam 400 zl, albo odłożysz jeszcze albo możesz znajdziesz okazję i kupisz nówkę albo niezniszczony na allegro moja ciotka sprzedawala nowy x box za 800 zl a kosztuje około 1300 wiec trzeba szukac okazji

Gość mama dwóch dziewczynek
Piwa nie dawałabym, to jeszcze dzieci; nie musi być picolo, może po prostu coca cola ? Zamiast torcika możesz zamówić/upiec pizzę - chłopaki na pewno będą zadowoleni ;-) A prezent... nie wiem, co takiemu facetowi kupić... jeżeli jest szansa, że dostanie jeszcze pieniądze od kogoś /babci np./, albo ma jakieś kieszonkowe to może lepiej dołóż mu te 250zł i kupcie rower albo coś wymarzonego niż szukać na siłę prezentu. Albo kup mu coś "praktycznego" - jeżeli gra w piłkę to dobrą, albo jakieś porządne buty sportowe/halowe.

Gość moze wodka?
Wez nawet nie wyskakuj z piwem bezalkoholwym bo uslyszysz jeszcze od jakiegos kolegi "pogielo cie? wodke nam daj i spiedalaj do siebie!"

Gość 13naste urodziny
drcedcvedvced zle napisałam nie psp a play staison 3 to do tv , buty mu kupił ojciec ( jestesmy po rozwodzie) , kupi mu tez piłke i strój ukochanej drużyny ( kurewsko drogi) ja mam wybór rower ps3 , xbox ,albo kasa

Gość 13naste urodziny
ja mam z synem fajne relacje , nie sprawia kłopotów , rozmawia ze mną ,nie ma haseł na fb i nk , zero wielkich tajemnic , nie czaruje że brzuch boli tylko mówi mamo nie nauczyłem się na spr , pozwól mi nie iść. Opowiada co na podwórku , o dziewczynie która jest ładna i mądra i o koledze który pił piwo za kościołem.

Gość Stug
Może po prostu daj mu kasę, niech zbiera. Ja tak właśnie dostawałem i potem sobie komputer kupiłem. Jak już uzbiera to sobie kupi xboxa, czy rower (taki jest ok http://dobrerowery.pl/kross-evado-1-0-2012) jeżeli koniecznie chcesz mu coś kupić to zainteresuj go modelami do sklejania. Może mu się spodoba bo to fajne zajęcie.