Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by wiedzial, ze jest dla mnie

Co moge zrobic jako kobieta, ze mezczyzna czul sie szczesliwy, kochany w zwiazku

Polecane posty

... wazny. Prosze o powazne podejscie do tematu:)

Gość mister germany*
No oczywiscie ciaglre chwalic. Tak jak np sasiadka: mowi Ty jestes najlepszym mezczzna na swiecie---- szkoda, ze tego typa Wam nie moge przedtsawic.... :-) Prawda!

ciekawa ? co przez to rozumiesz ? ;)

Gość facet taki jeden 21/22
Jako facet myślę, że ważne jest to byś doceniała jego starania. Facet, którego starania się nie docenia tylko krytykuje jak się nie uda i nie chwali gdy się uda szybko przestaje się starać w związku. Pochwała i docenianie starań działa też na męskie ego.

Gość melfa
Tymon....zapomniałeśo pilocie:P

Gość heloiza999
jak powijesz dziecko, to go nie odsuwaj, lecz ciągle uwielbiaj i w każdej wolnej chwili podbiegaj i całuj i bóg wie co jeszcze, nie mów głupot w stylu, że kochasz dziecko bardziej, bo to jest co innego i się nie mierzy

Gość facet taki jeden 21/22
facet który wie, że mimo niepowodzenia kobieta doceni to, że się starał nie boi się wyzwań a raczej reakcji kobiety gdy powodzenia nie będzie. Nawet najbardziej leniwy czy strachliwy mężczyzna stanie się ambitny gdy wie, że kobieta doceni to, że się stara. Jak facet ciągle słyszy źle , źle , źle to w końcu nawet się nie stara "po co mam coś robić skoro znowu będzie się na mnie darła" a Nikt nie lubi jak się go tak traktuje. Z taką kobietą mężczyzna sam będzie chciał się rozwijać i może odkryje swoje talenty, o których wcześniej nie wiedział. Mężczyzna (jak i kobieta) czuje się szczęśliwy w związku, w którym ma oparcie i zrozumienie partnerki.

chwalić, mówić, że się kocha, robić czasem coś miłego, prawić komplementy - takie proste rzeczy które same lubimy.

Gość heloiza999
wiele kobiet mówi, że facet jest jak dziecko. należy to zapamiętać