Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet eeee

Czy facet, który lubi ogrodnictwo, robótki ręczne i gotowanie to frajer ?

Polecane posty

Gość facet eeee

w oczach kobiet? Dodam, ze bardzo dobrze z tego zyje ( z ogrodnictwa ) mimo młodego wieku, ale nie widac po mnie ze mam kase. Wstyd mi sie przyznawac przed jakąs dziewczyną co robie i co mnie interesuje...bo to przeciez niemęskie. Facet, ktory sadzi kwiatki, umie szyć i gotowac?

Gość w moich oczach
jestes fajny facet ;) chcialabym takiego miec.

Gość fcsdgr
Myślałem, że jestem jedyny taki. Ja osobiście myślę, że tacy faceci są postrzegani jako frajerzy bo właśnie to niemęskie :(

Gość viki022
Uwielbiam jak facet gotuje :) Z tym szyciem to dość nietypowe, ale niby dlaczego odrazu frajer...

Gość 1232321112
Dla normalnej kobiety jestes normalny, ale takich jest niewiele. Dla typowej lafiryndy jestes nikim, ale niestety takich jest najwięcej.

Gość jejku jej
tacy są pożądani! jak ktoś ci powie, że jesteś frajerem to radzę go wysmiać :P

Gość Kobiety za męskich mężczyzn
uznają mundurowych, inż. mechaników, budowlańców. z zachowania aroganckich, wulgarnych, agresywnych. Facet, który gotuje, szyje czy zajmuje się dziećmi uznawany jest za niemęskiego bo są to zajęcia uznane za babskie czyt. niemęskie.

Gość spoko, spoko
dzisiaj czasem baby są bardziej męskie od facetów.

Gość w moich oczach
ogrodnictwo to fajna sprawa, kazda kobieta docenilaby jakby jej maz wypielegnowal wspolny przydomowy ogrod,;) nie ma w tym nic niemeskiego, taki pracowity mezczyzna jest na wage zlota :):)w tym gownianym lewarstwie, bo nie ma nic gorszego w domu jak leniwy, zbedny facet.

Gość tak piszecie a życie swoje
i świstak dalej zawija je w te sreberka

Gość w moich oczach
gdyby jeszcze mezczyzna byl wierny, lubil dzieci i potrafil sie nimi zajmowac to bylby idealnym mezem

Gość szoque!
taki facet to nie frajer, ale osoba ktora wie czego chce, robi to, co spawia radosc i satysfakcje, i nie bedzie zyc w stresie i gonitwie szczurow, tylko zgodnie z natura - wlasna i ta naokolo :) X zadna wartosciowa kobieta cie za to nie wysmieje, bo wartosciowy czlowiek, ktory szanuje czlowieczenstwo swoje i innych, jest zyciowo spelniony i zadowolony, NIGDY, PRZENIGDY nie wysmiewa innych :) ani nie przedrzeznia, ani nie doluje, ani nie wyzywa :)

Gość młodzieniec jeden taki
w moich oczach gdyby jeszcze mezczyzna byl wierny, lubil dzieci i potrafil sie nimi zajmowac to bylby idealnym mezem xx Ciekawa sprawa bo to w sumie cały ja i co najciekawsze zawsze wolny.

Gość Julia srelelebala
Zaraz zlecą się tu prawiczki, ktore powiedzą ze są takie jak autor. Mądre, pracowite, dobre tylko nikt ich nie chce :D

Gość szoque!
mlodziencze powyzej :) to poznajcie sie, koniecznie :) bedzie o jedna szczesliwa pare wiecej :) ach, jak milo patrzec na takich milych ludzi :)

Różni są ludzie, jeden będzie siedział w fotelu i haftował wełniane sweterki a jak go ktoś wyśmieje to wyciągnie zza paska tetetkę i rozwali cię bez mrugnięcia okiem za to że się z niego śmiałeś że haftował wełniane sweterki? Frajer? Nie sądzę.

Gość a co meskiego jest w ...
mechanikach ? budowlancach ? przeciez to zwykly robol, prostak

Gość gość
Pewnie że nie, ale skoro lubi robótki ręczne to może przyda mu się stronka z materiałami do wykonania robótek, zapraszam na www.anpoli.pl

Gość gość
jak lubi wszystko z tych rzeczy naraz, to przykro mi ale statystyki sa nieublagane:D