Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze zapytam kobiet

w jakim wieku chlopak staje sie mezczyzna ? albo po jakich okolicznosciach ?

Polecane posty

Gość moze zapytam kobiet

poza seksem, bo seks jeszcze zadnego 13 czy 15 latka mezczyzna nie uczynil, dalej byl gowniarzem, wiec nie dowartosciowujcie sie chlopcy.

Gość rgrterte
w wieku buhaja ;'d

wtedy kiedy orientuje sie ze rodzina jest jednak wazniejsza niz kumple i browar

Gość Ja myślę, że mężczyzną jeszcze
nie jestem bo właśnie seksu nie uprawiałem. Choć ponoć bardzo dojrzałem przez to, że zostałem wujkiem trójki dzieci :P Pozdrawiam.

Gość ...naga kobieta...
nie można tak nagle stać się mężczyzną. Poza tym dorośli mężczyźni to nadal niedojrzali chłopcy, więc...

Gość 45678ol,mn
ponoć kobiety chcą mężczyzn więc mężczyzną i to tym prawdziwym jest ruchacz.

Wasz mit dojrzałego mężczyzny to tylko cechy charakteru które może mieć każda płeć. To debilizm oceniać ogół na podstawie własnego subiektywizmu na przykład - Ten osobnik nie cechuje się pompatycznym językiem więc jest niedojrzałym chłopcem. Inny osobnik zapłodnił kobietę i nie chce płacić alimentów więc jest niedojrzałym chłopcem (prawda jest taka że może być co najwyżej głupi i nieodpowiedzialny, a nie niedojrzały). Jeszcze dla innych dojrzałość będzie cechą duchowości na przykład - Ten staruch w czarnej sukience gorliwie modli się i nie wali konia, on jest dla mnie dojrzały. Prawda jest jednak taka że bardziej dojrzały jest ten co zapładnia i nie przejmuje się dziećmi niż ten co ułomnie próbuje oszukać naturę i w pocie czoła wstrzymuje się od walenia konia. To dorośli wyznaczają życie dla dzieci, to nie dzieci wymyślają bajki tylko tacy jak Walt Disney, dzieci to tylko odbiorcy dziecinności dorosłych.

Gość ja gdzieś słyszałam że
chłopak staje sie meżczyzna kiedy w łózku zależy mu bardziej na przyjemności kobiety niż na własnej :) Dla mnie męskość to troche pusty termin. Napewno kręci mnie pewność siebie, dystans do świata, odwaga, zaradność, wrażliwośc itd Ale te same cechy szanuje i podziwiam u kobiet :)

Gość Aleksander, jestes facetem
i troche inaczej na to patrzysz, ja jako kobieta nie uwazam kazdego plci meskiej osobnika za mezczyzne, wielu to dla mnie wciaz chlopcy, infantylizm wciaz u nich przemawia, mimo iz jak napisales wyglad swiadczy o meskosci, ale ktos nieodpowiedzialny dla mnie jest nadal dzieckiem, chlopcem, a nie mezczyzna, mezczyzna jest dojrzaly - do zwiazku, obowiazkow, odpowiedzialnosci, mentalnosc jest wyznacznikiem mezczyzny

Gość a co tak
kiedy sie oświadczy.

Co z tego że jestem mężczyzną? A jeśli kobieta ma taki punkt widzenia to jaka jest - niedojrzała? Do postu z godz: 16:54 to jest twój punkt widzenia życia i ludzi. Rolą mężczyzny nie są obowiązki rodzinne, oczywiście dla niektórych są ale dla mnie oni są także infantylni, bawią się w dom jak dziewczynki. Jak kto woli. Ja też mogę powiedzieć że jestem dojrzały i odpowiedzialny bo nie zamierzam bezmyślnie robić dzieci i ich nie utrzymywać.

Gość ja gdzieś słyszałam że
a jak facet mi mówi że jego rolą (jako mężczyzny) nie są obowiązki domowe to mam go za dzieciaka :o Najbardziej niemęskie jest udawanie mężczyzny. Facet dojrzały zajmuje sie tym na co ma ochote, patrząc na siebie i swoją partnerkę, a nie na to co jest albo nie jest męskie :o

mężczyzną to sie staje w wieku ok 30 lat jak bierze odpowiedzialnosc za wlasną rodzine.

W Pięcioksięgu jest napisane, że osobnicy po 20 rż, byli uważani za wpełni dojrzałych mężczyzn, zdatnych do służby wojskowej...

Gość devgfd
smierc mężczyzną to sie staje w wieku ok 30 lat jak bierze odpowiedzialnosc za wlasną rodzine. xxxx A jak do 30 nie będę miał własnej rodziny to już mężczyzną być nie mogę? Nie każdy ma to szczęście mieć szansę zostać ojcem, ja już nawet w to nie wierzę zostaje mi rola wujka może ojca chrzestnego.

w jakim wieku chlopak staje sie mezczyzna ? albo po jakich okolicznosciach ? na przykład wtedy , gdy będzie na tyle dojrzały , że zrozumie różnice między kobietą a mężczyzną i zaakceptuje taki stan rzeczy

Gość kobiety to kur.....
mężczyzną staje się wtedy kiedy zamoczy pierwszy raz, wtedy już nie jest prawiczkiem tylko prawdziwym facetem

Gość zalezy od faceta
jeden w wieku 20 lat, inny nigdy

Gość zalezy od faceta
powinien najpozniej dojrzec ok. 27-28 r.z.

Gość rdururdurdu
ruchacz to tylko samiec,bardzo nisko w mojej hierarchii oceniania ludzi mężczyzna jest dojrzały psychicznie,dobry mąż i ojciec,odpowiedzialny,honorowy,zapewnia wsparcie i bezpieczeństwo,szanuje kobiety ruchacze to niedojrzale samce,poza ruchaniem do niczego sie nie nadają,ani taki nie bedzie umiał żyć w związku,będzie unikać odpowiedzialności,nie porozmawiasz z nim o poważnych sprawach,to taki chłopczyk jeszcze,tylko seks chlanie szpan mu w głowie

Gość rdururdurdu
/bawią się w dom jak dziewczynki/ - że co że jak? :O przecież rodzinę stwarzają kobieta i męzczyzna a nie tylko kobieta udowodniles ze jestes tylko samcem poza tym dom to nie zabawa mezczyzna ma powazną rolę w rodzinie,musi dbac o bezpieczenstwo kobiety i dzieci,byc wzorem mezczyzny dla swojego syna itp.

Gość rdururdurdu
/bawią się w dom jak dziewczynki/ że co że jak? przecież rodzinę stwarzają kobieta i męzczyzna a nie tylko kobieta inaczej dom jest niepełny poza tym dom to nie zabawa udowodniłeś ze jesteś tylko samcem męzczyzna ma poważną rolę w rodzinie,dbanie o bezpieczeństwo kobiety i dzieci,bycie wzorem męzczyzny dla syna

Gość do Aleksandra
Stawiasz za przykład "mądrość" Kurta Cobaina?? :O szok, ale masz autorytet. Z całym szacunkiem, ale mądrością życiową to on się nie wykazał. A ten cytat tylko pokazuje, że gość żył w chaosie, bez zdrowych granic i brania konsekwencji za swe czyny, dlatego zakpił sobie z męskości i rodziny. Facet bez celów w życiu nie jest męski. To dziecko żyje tylko tu i teraz nie myśląc o przyszłości czy odpowiedzialności za siebie i swoje zachcianki, żyje trochę dla przyjemności. Nie można żyć dla imprezowania :O to i tak często źle się kończy, pustką, wypaleniem, samotnością, nałogami itp. v Idąc jego tokiem myślenia, to facet wg niego powinien ćpać i chlać ile wlezie, nie traktować nikogo poważnie i skończyć życie bezsensownie. Męski facet ma zasady, których sam się trzyma, nie trzeba go pilnować, by kogoś nie oszukał lub nie narobił głupstw. Jest odpowiedzialny za swoje powzięte decyzje i zobowiązania i nie ucieka od nich pod wpływem kaprysu. Jest też autorytetem... motywuje do pracy nad sobą by stawać się lepszym, dzielniejszym człowiekiem.

Gość wg kafe-cipek jak
ją zapłodni i zajmie się dziećmi, żeby mogła siedzieć na kafe, to jest mężczyzna:D a jak ma pasje i nie chce srać bachorami to chłopczyk:D

Gość Gusta da younga
dopiero jak zgwałci prostytutkę

Gość cep capa cvertyui
yymm cóz za szambo :D