Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Temat tylko do kibiców hiszpańskich klubów. Mam szczere zamiary.

Polecane posty

Jak wiadomo z nicka i z wielu moich postów na tym forum - kibicuję Realowi Madryt. Do tej pory nie znosiłam rywali mojej ukochanej drużyny-FC Barcelony i Atletico Madryt. Od niedawna się to zmieniło. Kilka dni temu, po pierwszych półfinałowych meczach Ligi Mistrzów doszłam do wniosku, że wcale nie nienawidzę Barcelony(i Atletico, ale oni nie grają w w tym sezonie w LM, więc napiszę o nich trochę mniej). Dlaczego niby miałabym jej nienawidzić? Bo kibicuję Realowi? Tak, to do niedawna było przyczyną, a do tego... No właśnie, co więcej? Nic. Tak naprawdę nie mogę mieć nic do tego klubu, bo nic mi nie zrobił. Jak już pisałam wcześniej, zrozumiałam to dopiero po ostatnich meczach LM i doszłam jeszcze do jednego wniosku - będę kibicować Barcelonie w środę, bez względu na wynik Realu. Chcę hiszpańskiego finału, nie dlatego, że chcę sprzeczek z kibicami Barcy, a dlatego że uwielbiam Hiszpanię. Uważam, że każdy kto kibicuję hiszpańskiemu klubowi powinien trzymać się z kibicami innych hiszpańskich klubów. Zwłaszcza w rozgrywkach innych niż krajowych. Przy okazji chciałam przeprosić kibiców Barcelony i Atletico, których obrażałam.

Gość kibic Zjednoczonych Pudliszki
a co odkochalas sie od CR7?

Przecież nie napisałam, że przestałam kibicować Realowi, czy przestałam lubić Cristiano(nigdy go nie kochałam, jeżeli chcesz wiedzieć). Po prostu doszłam do wniosku, że nie powinnam nienawidzić rywala i że powinnam go szanować. Jak teraz sobie przypomnę co ja wypisywałam na Barcelonę to jest mi wstyd :O

Gość kibic Zjednoczonych Pudliszki
wreszcie Cie ktoś rozdziewiczył i złagodniałaś

Gość gtrgtyhyt
aleś ty głupia przecież Lewy zje ta twoją hiszpanie :classic_cool:

Ja zawsze czy to mistrzostwa świata, czy europy kibicuje hiszpanom. Polska piłka to żal, śmiech na sali. :D Nie będe kibicować patałachom, którzy mają kołki w dupach i nie chce im sie biegac po boisku i włożyć minimum wysiłku w nic.

"Uważam, że każdy kto kibicuję hiszpańskiemu klubowi powinien trzymać się z kibicami innych hiszpańskich klubów." A moim zdaniem wszyscy fani pilki noznej powinni trzymac sie razem. Rywalizacja miedzy kibicami druzyn jest dobra dla dzieci. Wygraja najlepsi i tyle w temacie. :) v ps. ja akurat kibicuje Niemcom

Zbieram Ślimaki - Ja na mistrzostwach też kibicuję Hiszpanom. Nie przeszkadzał mi nawet fakt, że gra tam sporo piłkarzy Barcelony. Teraz zamierzam kibicować wszystkim hiszpańskim klubom w rozgrywkach europejskich. Chyba, że któryś hiszpański klub będzie grał z moim Realem, to wiadomo czyją stronę wezmę ;)

**Mycha-To też prawda, co napisałaś, ale kibic hiszpańskiego klubu powinien moim zdaniem czuć większy sentyment do hiszpańskiego klubu, a kibic niemieckiego do niemieckiego. Tak, więc moim zdaniem, Ty powinnaś liczyć na finał niemiecki. Chyba, ze się mylę i wolisz mieszany. Ja liczę na hiszpański :)

" kibic hiszpańskiego klubu powinien moim zdaniem czuć większy sentyment do hiszpańskiego klubu, a kibic niemieckiego do niemieckiego. " oczywiscie :) dlatego licze na Dortmund i Bayern. Jednak jesli wygra hiszpanska druzyna to bede jedynie mogla pogratulowac, bo ten kto wygra to bedzie ten najlepszy.

Gość gtrgtyhyt
fanko jesteś bardzo naiwna Bundesliga to znacznie wyższy poziom i wyszkolenie przede wszystkim fizyczne chłoptasie z Realu to cioty i tyle w temacie

Gość gtrgtyhyt
a tak po za tym pokaz picze :classic_cool:

Ja sie przyznaje, że wole Barcelone. Ale jeśli to Real byłby w finale, a Barcy by nie bylo.. To wiadomo, że byłabym za Realem. :D Bez hejtów, ja wiem ze wiele osób prowadzi jakieś wojny, ale ja lubie wszystkie hiszpanskie kluby. Wiadomo, że mam swoj ulubiony, ale to nie jest tak, że pałam nienawiscią do reszty. I uważam, że to jest zdrowe podejscie :).

Miś Wojtek-Trudno mi samą siebie ocenić, czy jestem ładna. gtrgtyhyt-Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe. Twojego drugiego posta nie zamierzam komentować. Zbieram Ślimaki-A ja się przyznaje do tego, że wolę Barcelonę :) Jeżeli jednak finał będzie Barca-Borussia, to będę za Barceloną, bo to hiszpański klub. We wcześniejszej fazie LM kibicowałam też Maladze i Valencii, ale niestety skończyło się jak skończyło :( O Barcelonie wcześniej nie myślałam w kategoriach ''hiszpański klub, to niech wygra'', ale teraz zmieniałam swoje podejście.

Jak masz wątpliwości, czy jesteś ładna, to wszystko jasne jaka jesteś. W każdym razie wiadomo, że kluby angielskie mają najładniejsze fanki.

Dlaczego wszystko jasne? Dana osoba może miec np. zanizone poczucie wlasnej wartości, wiec po prostu nie być pewna siebie i dlatego oceniać siebie gorzej, albo w ogole nie chcieć siebie oceniać, bo jest jej głupio, nie chce wyjść na zarozumiałą, tysiac innych powodow. A ktoś inny- brzydszy, może mieć absurdalnie zawyżone mniemanie o sobie i uważać sie za cud świata. I co? Jak ci taki pasztet powie, że jest pieknościa, to niby świadczy o tym, że jest?

Zbieram Ślimaki-Przede wszystkim nie chcę się wypowiadać o swojej urodzie, bo: -jeżeli napiszę, że jestem ładna, to od razu będzie, że się wychwalam, a pewnie jestem brzydka -jeżeli napiszę, że jestem brzydka, to od razu ktoś odpisze, że na 100% jestem brzydka, dlatego interesuję się piłką, bo niczym innym nie zaimponuję facetom -jeżeli napiszę, że jestem przeciętna, to i tak wszyscy pomyślą ''na pewno brzydka, tylko nie chce się przyznać'' Wychodzi na to, ze cokolwiek bym nie napisała, to od razu większość osób pomyśli ''na pewno jest brzydka'' Wróćmy jednak do tematu piłki :)

Zbieram Ślimaki-Wielcy znawcy z kafeterii już nie raz pokazali mi, że to oni lepiej wiedzą-Jestem brzydka, głupia, nie znam się na piłce, kibicuję Realowi, bo tam gra Ronaldo, a później zacznę kibicować innemu klubowi, interesuję się piłką, by zaimponować facetom, itp. :D Szkoda, że nie ma więcej fanek, ale we dwie też możemy rozmawiać :)

W ogóle mało kobiet interesuje sie piłką w tym kraju, no ale trudno. Wiadomo, że wiekszośc tak reaguje, bo im sie wydaje, że jak kobieta oglada mecz, albo kibicuje jakiejs druzynie co gorsze, to na pewno ze wzgledu na konkretnego piłkarza i potajemne platoniczne miłości :D:D Nie dociera do nich, że kobieta równiez może doceniać np. styl gry danego zespołu. Ich zdaniem na pewno ogladajac mecze oceniamy fizycznośc zawodników