Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka-1992

czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

w 9. dniu cyklu (2 dni po okresie) kochałam sie z chłopakiem z rezerwatywą, wytrysk był poza mną, 2 dni później uprawialiśmy petting, wytrysk na mój brzuch... miałam raczej dni niepłodne, byłam kilka dni po okrsie przy 31 - 33 dniowych cyklach. Teraz chodzę często oddawac mocz, nic mnie nie szczypie, mam problem z kałem (raz zaparcia, raz wręcz rzeciwnie) no i mam wzdęcia, brzuch pobolewa mnie na okres, ale boję się, ze sperma mojego chłopaka dostała się gdzieś w okolice mojej pochwy i możliwe było zapłodnienie. Jak myslicie?

Gość NieDarujeCiTejNocy
500 razy będziesz dodawała ten sam post?????

Gość qwertr
Zazwyczaj są to dni niepłodne, ale musisz sobie zdawać sprawę, że owulacja może się zawsze przesunąć i wtedy klops. Dobrze by było jakbyś sobie czymś potwierdzała że rzeczywiście masz dni niepłodne, może testerem na ślinę?

mam regularne cykle, pamiętam, ze śluz płodny miałam później... poza tym wydaje mi się, że nie powinnam byc w ciąży, ponieważ w pierwszym dniu stosunku mielismy prezerwatywę, wytrysk był na chusteczkę... a w drugim dniu wytrysk był na mój brzuch, który starłam chusteczkami. Niepokoi mnie tylko to częste oddawanie moczu i zaparcia ze wzdęciami, a z drugiej strony mam bolesnosć piersi i bóle podbrzusza jak na okres.