Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmetta

Jak znów pokochać ibyć kochaną ??????????

Polecane posty

Gość Emmetta

Nie wiem co robić... 5 lat temu rzucił mnie facet. Nasz związek nie był idealny, ale ja byłam w nim ślepo zakochana. Wiele razy słyszałam, że jestem zła, że robię to i to nie tak. Wciąż coś czuje do niego... Nie potrafię się pozbierać nadal po tym związku. Myślałam, że to będzie taka wielka miłość a tu nic... Nie poszłam na studia do innego miasta bo przez rok mnie zwodził mówił, że może wróci, więc zostałam, czekałam, starałam się, chciałam udowodnić, że zasługuje na jego miłość. A on poznał kogoś innego a mnie odstawił na bok. A ja po tym wszystkim niby żyje, jakoś funkcjonuje, ale wciąż czuje wielki smutek w sobie. Czasem spotykam się ze znajomymi, chodzę na imprezy, ale nie sprawia mi to radości. Przez ten cały czas jestem sama. Jakoś nie potrafię znaleźć kogoś kto by mógł mi go zastąpić... Już nie jestem tą osobą, którą byłam wcześniej. Kiedyś potrafiłam się cieszyć życiem. Teraz jest mi jeszcze gorzej, bo on niedawno wziął ślub. Czuję się gorsza od tej dziewczyny. Mniej wartościowa, bo ona ma ta co ja mieć nie będę... Wstydzę się tego, że jestem sama... Wszyscy moi znajomi są już zaręczeni po ślubie. Mam 24 lata, ale czuję się jakbym miała co najmniej 45... Też już pragnę stabilizacji, chcę być kochana, chcę czuć, że komuś na mnie zależy, sama bym chciała kochać, wyjść za mąż, mieć rodzinę... Tylko jak mam to zrobić skoro nie widzę już szansy dla siebie? Niby jestem atrakcyjna, ale nie mam wysokiej samooceny, ani nie jestem pewna siebie. Boję się, że zostanę już sama. A dla mnie samotność jest jak najgorszy wyrok...

Gość sadfrwe
Samotność to nie żaden najgorszy wyrok. Bywają gorsze rzeczy.

Gość endamonda
NAJLEPIEJ ZAŚPIEWAĆ : Hejejejeja, czika, czika bomba bejbi, bejbi bomba

Gość Emmetta
Widzę samych poważnych ludzi tutaj...