Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on taki robi???

PORSZE DORADZCIE MI ..bo juz sama nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

Gość dlaczego on taki robi???

Mieszkam za granica poznalam tutaj Marokanczyka zaczepial mnie podrywal,gonilam go jak psa bylam wrecz wredna ,niemila do niego..raz mu nawet powiedziallam ,ze nie chce z nim nic bo jest muzulmaninem ,a ten jeszcze gorzej za mna latal zabiegal..i raz stwierdzil "ze ja traktuje go jak psa ,ze mu sie to nie podoba" wiec mu mowie "to po co przychodzisz wydzwaniasz codziennie do mnie" zamilkl.. ,jednak ja czulam ze to niezbyt dobry czlowiek chodz chcial mi udowodnic prawie na sile ,ze sie myle...ok w koncu umowilam sie z nim zaczelismy spotykac na se^x niby on chcial cos wiecej,ale ja nie chcialam zwiazku z nim ,na se czasami ok,ale nie chce z nim nic wiecej ,raz mu mowie ,ze to juz koniec ,a on zdenerwowal sie zaczal byc strasznie zlosliwy wredny dla mnie i mowi mi " TO NIE TY ZADECYDUJESZ KIEDY KONIEC TYLKO JA"...troche mnie nastraszyl ,ale pozniej przeprosil...i klocilismy sie cisza,nie spotyklismy znow on zadzwonil zaczal by cmily przepraszac ze mnie obrazil pytam go ze dlaczego tak mnie powyzywal a on na to ze wie ,ze jest glupi jest ze tak zrobil" tak mi powiedzial ..czesto wkurza sie na mnie jest strasznie zazdrosny o inych facetow ,nawet o mojego wspolokatora ,obraza sie znow cisza i znow odzywa dzwoni ....i tak to trwa wkoloko juz okolo 3 lat..

Gość dlaczego on taki robi
na poczatku przyznam szczerze bawilo mnie to .. ale zaczal byc dziwny -jest do mnei czesto agresywny jak rozmiam nawet przez telefon z jakims moim z kolega przez telefon to sie strasznie denerwuje -nie jestesmy para! raz bylam w dyskotece z moim kolega tanczymy pijemy patrze a ten wpada do dyskoteki z kolegami.. jak mnie zobaczyl spojrzal sie takim zlym wzrokiem ..ale tak troche udawalam ze go nie widze zmienilam miejsce wdyskotece ,ale on jak wychodzil zobaczyl mnie podszedl do mnie i mojego kolegi i pokazal nam srodkowy palec i wyszedl.. nie wiem chcial sprowokowac.. -jak przychodzilam do niego to zamykal drzwi na zamek ,zeby czasami sobie nie chciala za 10 minut od niego wyjsc,bo kiedys bedacu niego chwilke musilam wyjsc to sie wsciekl..MOWILAM to co jest miedzy nam czyli se ze ma nikomu nie mowic to sekret ze sie spotykamy a on poznal kogos tam z polski i ytal czy mnie zna..nienormalny

Gość dlaczego tak robi?
co o tym sadzcie dlaczego tak sie zachowuje i terroryzuje mnie?

Gość dlaczego tak robi?
balam sie czasami,tym bardziej ze mieszkal niedaleko mnie..jakie 10 minut.. ale teraz sie chyba przeprowadzil ,bo wczeniej cos tam wspominal ,ale teraz jest cisza i nie odbieram telefonow od niego i nie odbiore ..kiedys nie odzywalismy sie jakie 6 miesiecy nie odbieralam pozniej byla cisza ale pozniej znow zaczal wydzwaniac ..zaczal mi mowic ze mial dziewczyne zaczal mi opowiadac o niej jakby mnie to cos interesowalo...i chcial ze mna byc ale ja mowie mu ze nie szukam faceta wkurzal sie zaczal byc wredny dla mnie..i czetso mi o dziecku mowil.. balam sie ale uwazalam jak z nim to robilam,ale raz scigal sobie gumke jak uprawilismy se w nocy ,bylam na pol spiaca ,ale poczulam..i go odsunelam nakrzyczalam ,a on ze ja mam obsesje..

Gość dlaczego tak robi?
?? dlaczego nikt mi nie odpowie...:(

Gość polacy tez b ija kobiety
przeciaz polacy tez bija swoje zony kobiety nie tylko arabowie

Gość Darusia507
ja na Twoim miejscu bym to zakonczyla, te jego niby gadki ze to on decyduje. w tamtej religi rzadzi facet nie kobieta teraz ciciu ciciu a potem bedziesz nikim. zastanow sie. nie mam nic to tej religi i tych ludzi ale oni tak zyja tak kobieta sie nie liczy, a juz teraz pokazuje ci swoja agresje wiec dobrze ci radze

Gość dlaczego tak robi?
nie wiem czy wy przeczytaliscie co napisalam... mowie ze nie chce kontaktu z nim nie odbieram telefonu pozniej jest jakis czas ciszy i pozniej znow wydzwania wydzania az w koncu odbiore i mowi praosze chce z toba porozmawiac..bo chce przyjsc do mnie...ale ja odmawiam wtedy robi sie agresywny i szatnazuje wymusza ze zaraz bedzie u mnie..

Gość cóż
On jest jakiś psychiczny... Weź znajdź sobie normalnego faceta i będziesz mieć normalny zwiazek