Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgdewF

Zwiazek z Holendrem - paczatki..

Polecane posty

Gość vgdewF

Poznalam Holendra, ma bardzo duzo pozytywnej energii, zauroczyl mnie swoim charakterem :) Zaczelismy ze soba troszke pisac, ale obawiam sie bariery jezykowej. Moj Jezyk niderlandzki jest komunikatywny, mam duzy zapal do nauki, ale wstydze sie, ze mowie niepoprawnie gramatycznie, ze robie bledy... Gdy on do mnie napisze, ja duzo rozumiem, wiem co odpisac, ale kilka minut zastanawiam sie jak to poprawnie gramatydznie napisac :( Znacie jakies stronki do nauki niderlandzkiego?

Gość vgdewF
Przepraszam za literowke w temacie :)

Gość vgdewF
Kobiety Holendrow odezwijcie sie :)

Gość Biedulkaa
ozesz kurna czy on ma 70lat? przeciez kazdy holender zna sweitnie angielski

Gość vgdewF
Zna angielski, ale moj holenderski jest lepszy niz angielski :P

Gość vgdewF
Arabowie mnie nie interesuja :P

Gość vgdcwF
Zmieniam mu pieluchy a czasem bierze mnie na kolana i rozpędza swój elektryczny wózek do 14 km na godzine :D wiatr we włosach i te emocje, nie mowiac o jego mieszkaniu z widokiem na kanaly i domek za miastem

Gość thebill!
pewnie non toper porobiony na koksie i extazi taki to kraj pełen uciech, wiem widziałem i zapamiętałem jak tam byłem co co sie dzieje na imprezach tam

thebill To widocznie nie widziałeś wszystkiego :) Zresztą w Holandii więcej murzynów, Polaków i Turasów jak porządnych Holendrów. Co się więc dziwić ?! 😠

Gość .,mkmkm
taalklas to dobra strona do nauki niderlandzkiego??? . Litosci! trzeba bylo sie angielskiego uczyc, niedouczona polko. Wstyd mi za Polakow dukajacych za granica...

Gość .,mkmkm
zapamiętałem jak tam byłem co co sie dzieje na imprezach tam'' xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak jak by polaczki siwete byly! Holendrzy imprezuja i to ostro, ale nigdy nie widzialam zapitego Holendra lezacego w ubraniu na - 15 stopniowym mrozie, Polaka tak i wiele innych historii. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX w holandii jest duzo mieszancow, ale nie przesadzajmy, to nie francja