Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aarabica

Chłopak po pijaku podrywa inne dziewczyny

Polecane posty

Gość Aarabica

Witam, mam problem z chłopakiem następujący: Normalnie jest najwspanialszym dla mnie chłopakiem. Jest trochę nieśmiały i nie ogląda się za dziewczynami. Charakterem i temperamentem pasujemy do siebie idealnie. Jesteśmy razem 2 lata i myślę o nim poważnie, jak o kandydacie na męża. On też chciałby w przyszłości wziąć ze mną ślub. Ale po pijaku zaczyna oglądać się za dziewczynami i niby przypadkiem jakąś obejmie, dotknie. Zachowuje się jak głupi samiec. Na następny dzień mówi że był tak pijany że nic nie pamięta. Na ostatniej imprezie ciągle tańczył z naszą wspólną znajomą. Obejmował ją ramieniem i "niby dla zabawy" klepnął ją w tyłek. Dodam jeszcze, że nie upija się zbyt często. Tak do nieprzytomności z kumplami i na imprezach raz na kilka miesięcy. Nie wiem co o tym myśleć. Boję się, że kiedyś po pijaku zacznie się z jakąś całować albo co gorsza - pójdzie z nią do łóżka. Co o nim sądzicie? Pozdrawiam

Gość Nie masz w swoim towarzystwie
jakiegoś porządnego faceta?

Gość Aarabica
Mam wielu porządnych ale to jego kocham :( I zastanawiam się czy to, że po pijaku obejmuje inne dziewczyny to dobry powód do rozstania. Z jednej strony - to jeszcze nie jest pocałunek czy seks, a z drugiej - boję się że nie będę w stanie mu zaufać i np puścić samego na imprezę.