Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joreeka

Gej i mętlik w glowie.

Polecane posty

Gość Joreeka

Hej ;D To glupie zwierzać sie na forum ale mam mętlik w glowie, sytuacja nie jest codzienna, a nie mam w środowisku nikogo abym mogla na ten temat porozmawiac. Mam wieloletniego przyjaciela geja i dzieki niemu poznalam wspanialego chlopaka (nazwijmy go D.) Moj przyjaciel krecil z owym D. ale skonczylo sie na przyjazni. Miedzy mna i D. od poczatku byla jakas nic porozumienia,cala noc na parkiecie, cale noce "przegadane" na komunikatorach, wspolne zakupy, podobne poczucie humoru, rozmowa o wszystkim i niczym. Coraz czesciej stwierdzal w rozmowach ze on nie jest gejem, zebym przestala tak mowic bo mial kiedys dziewczyne ale bardzo go zranila wiec zaczal szukac pocieszenia w męskich ramionach ale na szczescie nie zdążył bo poznal mnie. Czesto podkreslał ze jestem wspaniala dziewczyna bo zadna go tak nie rozumie jak Ja. W weekend wyszlismy wieksza grupa na miasto. Jak zawsze tanczylismy we dwojke przez dlugi czas ale w czasie przerwy na papierosa pocalowal mnie, ja to odwzajemnilam. Taka sytuacja trwala cala noc. Nad ranem nie pojechlam do domu z przyjaciolmi tylko zostalam aby z nim porozmawiac. Trzy godziny powtarzal ze nie jest pewny, nie chce mnie ranic ale to dla mnie próbował sie zmienic i to ze mna chce byc w zwiazku. Jak jechalam do domu pocalowal mnie... Na drugi dzien wiedzielismy sie rowniez w wiekszym gronie wiec nie bylo okazji do rozmowy wiec zaczelam ten temat na komunikatorze. Stwirdzil ze chce tylko przyjazni bo sie boi, ciagnie go do facetow. Wiec postanowilam zerwac kontakt. Nie wiem czy dobrze zrobilam, zaczelo mi na nim zalezec. Czy warto czekac na jego przemiane? Co mu powiedziec?Jak go wyczuc czy to tylko strach do zwiazku z kobieta czy czysty pociąg do meskiego ciala?

Gość gościu jest bi
jak cię pociąga to bzyknij się znim, potem bądźcie tylko przyjaciółmi związku z tego nie będzie, jedynie trochę przujemnosci

Gość Joreeka
jego jak i mnie nie interesuje seks bez uczuc oraz ew. seks po przyjacielsku

Gość obciagniij mu
i tyle

Gość gosciubebebebe
to tak samo jak podrywac lesbeee

Gość gościu jest bi
chcieć zmienić u kogoś orintację seksualną to naiwność do potęgi to tak, jakby Michael Jackson chciał być żółty, a ty byś czekała na koniec serii operacji plastycznych z bi nie będzie hetero tym bardziej z geja ni chuja

Gość Joreeka
a ktos posiadajacy cechy "bi" moze byc w normalnym zwiazku z kobieta? Czy jednak nie ma co liczyc na to ze inny facet przestanie go krecic?

Gość gościu jest bi
może być z bardzo udantym związku z kobietą, mieć z nią dzieci ale faceci też go będą kręcić zawsze nie znasz dnia ani godziny twoja wielka miłość, oddanie, poświęcenie i zaangażowanie nic nie da pojawi się jakiś piękniś albo macho, serce i mały mu zadrga i adieu albo podwójne życie

Gość gościu jest bi
a jak polubisz zabawy na dwa baty to będziecie meeeeega szczęśliwi trójkąty z dwoma facetami..........................może kręcić, nie? jego będzie kręcić, na pewno a ty możesz mieć niezapomniane orgazmy

Gość Joreeka
ten chlopak bardzo obawia sie tego o czym piszesz. Próbuje sie dla mnie zmienic ale nie moze, a obawia sie tego ze nadal kreca go faceci, tylko po cooo mnie calowal? ;/

Gość gościu jest bi
lubisz słodkie? czekoladka, torta, słodki chłopak a lubisz pikantne? chipsy cebulowe, pizzę z sosem czosnkowym? jesteś w stanie na jego prośbę zadeklarować,na co będziesz mieć smak? jeden smak - do końca życia? podejmiesz się zdecydować definitywnie, nieodwołanie i jednoznacznie?

Gość Joreeka
nie kazalam mu wybierac teraz. Powiedzialam ze mozemy powoli zaczac zwiazek aby spróbował czy da rade nawet od otwartego zwiazku, alee nie

Gość gościu jest bi
ale co on ma ZOBACZAĆ????????????????????? czy mu bardziej staje na twój widok czy na widok twojego ojca, bo lubi dojrzałych ? obudź się, kurwa, bo szkoda nocy na takie rozmowy bi to jest bi koniec.kropka

Gość gosciubebebebe
hmm....pogadaj z nim? Jest tu jakis gej?????????????????

Gość Gay
No ale sama napisałaś, że spędziliście razem sporo czasu. Tańce przez całą noc, rozmowy na komunikatorach i zakupy - brzmi to jakbyście się długo znali! a później mówisz, że cię pocałował tylko :) Faceta ciągnie! więc powinien się zainteresować czymś więcej niż całusem, szczególnie, że miał okazję! Możliwe, że przez ciebie chce wzbudzić w kimś zazdrość! Tutaj możesz się więcej popytać htttp://gaychat.pl

facet jest bi, z zalozenia niestabilny - wybor, jak zawsze, bedzie twoj;-)

Gość Kasia_Kowalska_090876431234567
Gorzej nie moglas ulokowac uczuc ? Niezdecydowany koles no, chyba nie ma nic gorszego .Pozatym niepewnosc swej orientacji sex to bardzo powazny problem. Pomysl o prawdziwym mezczyznie .

Gość Joreeka
Nie wiem jak sie robi analnie..

Gość dobra rada z kafe
"""" 02:30 [zgłoś do usunięcia] obciagniij mu i tyle ''''' U Dobra rada. ;)