Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rena tka.

kradzierze ubran w przedszkolu -zdarzaja sie u was?

Polecane posty

Gość rena tka.

Ostatnio "zgubila"sie kurtka synowi w przedszkolu ,g rozmwialam zinnymi mamami okazalo sie ze to nie pwszy raz-u was tez zdarzaja sie takie sytuacje ?jak reaguje panie z przedszkola ,bo w moim wypadku one nic nie wiedza i tyle w temacie uwazam ze powinny ta sprawe poruszyc na glos , a one twierdzazze jamam pytac rodzicow.....troche to chore mam chodzic i pytac :nie zabrala pani pan przypadkiem kurtki syna...

Gość bamvbni
u mnie były takie sytuacje , córka poszła w bluzie pumy nowiutkiej i wróciła bez ;/

Gość mam białe ręczniki bo lubię
U nas raz był taki przypadek. Zostało zwołane zebranie. Od tej pory każde dziecko ma mieć naszywkę z imieniem i nazwiskiem (w angielskich i niemieckich kurtkach jest miejsce na wpisanie danych) i pani woźna podaje kurtki.

Gość rena tka.
A u mniee wlasnie jest tak ze panie wzruszyly ramionami -one nie wiedza i tyle ja rozumiem ze one nie beda pilnowac kazdej kurtki ale wlasnie moze jakies zebranie itp.....

Gość rena tka.
Ja nawet gdybym chciala rozmawiac z mamami to ile ich spotykamwiadomo nikt nie przychodzi na punkt 7A panie widza sie z wszystkimi

Gość violka fasolka
U córki w przedszkolu tez sie zdarzaja takie sytuacje ale nie kradziez tylko pomylki,jak mama rano zaprowadza a ktos inny odbiera to przez pomylke czasami zakladaja inne bluzy hehe ale na drugi dzien zawsze jest oddawane:))

Gość violka fasolka
tak maja wszywki do podpisu ale przeważnie ciuchy się później sprzedaje wiec malo kto to robi bo takie popisane ciezko sprzedac:)

Gość nie każde dziecko jest zdolne.
ja uważam, że w publicznym przedszkolu gdzie jest bardzo dużo dzieci i przewija się mnóstwo ludzi, nie ma co robić rewii dziecięcej mody, bo ludzie są różni i jeden przychodzi po dziecko, a drugi przy okazji i kraść. na puszczanie dzieci w drogich ciuchach to mogą sobie pozwolić rodzice dzieci z małych prywatnych przedszkoli, a nie dużych publicznych.

Gość Potwór z Begien
U mnie NIGDY nie zdarzyły się takie sytuacje.A syn chodził do przedszkola,zerówki i teraz jest w szkole. Skoro przedszkolanki "mają to gdzieś" to idź do dyrektorki.

Gość amelia.n
Moja cora chodzi do panstwowego na wiosce raptem 40dzieci i kradzierze tez sie zdarzaja jak ktos chce ukrasc to i podpisanie nie pomoze ale panie powinny naglssniac sprawe i tyle

Gość mam białe ręczniki bo lubię
Dlatego u nas w przedszkolu na tą godzinę jak jest odbiór dzieci pani woźna idzie do szatni i podaje kurtki. I nie ma problemu. Jak ktoś nie chce kurtki podpisywać to można kupić pokrowiec na ubrania,który ma miejsce z karteczką na podpis i z nim trzymać kurtkę.

Gość violka fasolka
u córki w przedszkolu sa kamery moze dlatego nie kradna hehe

Gość violka fasolka
baloniki21_> serio?? a skad wiesz , ze to akurat twoje byly?

Gość nie każde dziecko jest zdolne.
baloniki, piszesz serio?! napisz jak to było?

Gość ewja77e
No coz w dzisiejszych czasach to chyba tylko monitoring ludzie kombinuja jak moga i czesto tak ze kradnie ktos kto wcale nie jest znow taki biedny

Gość grycan lodzik
autorce chyba za to słownik ukradli, i taka hołota dzieci wychowuje, ech...

Gość renstka.n
Lodzik grycan -widac ciezko ci sie domyslec ze pisze z telefonu.....juz cu lepiej jak wrzucilas swoje trzy grosze

Gość witay w klubie
no niestety ,ale zdarzaja sie takie sytuacje ,ale w przedszklou corki dyrektorka ostro zareagowała i od jakiegos czasu jest spokoj.....

Gość nie zdarzylo mi sie to,
czesto natomiast panie nie bardzo wiedza czyje ubranka jak dzieciaki rozbieraja ze spaceru.

Gość piszemy Z z kropką
kradzieże-tak się pisze!!