Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usteczka jak u żaby

Oryszczka w ciąży czym leczyć?

Polecane posty

Gość usteczka jak u żaby

Mozecie mi powiedzieć co mam zrobić? Najpierw mialam zajady a teraz wywalilo mi opryszczkę przy wardze i wkurza, piecze, irytuje a jak niechcący podrażnię to krwawi. Czym to zaleczyć?

Gość violka fasolka
Teraz to juz raczej nic ci nie pomoze,te wszystkie masci dzialaja jak dopiero zaczyna swedziec a pozniej to juz w sumie nie .

Gość zxzx
okład z czosnku

Gość a syna nazwiesz
nie używaj czosnku. Nie każdemu pomaga a jmi po czosnku wywaliło jezcze gorzej. Ja mam czesto opryszczki, teraz jestem w ciąży i mam juz 6 opryszczke. Nie rpawda że jak już wyszła to nic Ci nie pomoże. Polecam plastry na opryszczke lub pastę cynkową. Koniecznie paste a nie maśc bo pasta jest gęsta, dobrze sie trzyma i mi szybko wysusza opryszczki, a mało co na mnie działa. Zadne tam zoviraxy itp itd bo one tak jakby rozpuszczaja strupa i się wsyztsko papra zamiast wysuszyć i leczyć

Gość masc
erazaban. Mozna stosowac w ciazy.

Gość violka fasolka
jak czuje ze mnie zaczyna swędzieć i posmaruje to pomaga i nie rozwija sie dalej,ale jak nie wyczuje momentu i już się zrobi bąbel to mi już nic nie pomaga a wielu specyfikow próbowałam hehe U kazdego jest inaczej.

Gość Gosiek206
Często mi w ciąży wyłaziła jakaś opryszczka ale niestety maści nie wolno stosować tylko domowe sposoby ja smarowałam miejsce cebulą i smarowałam spirytusem,albo maścią cynkową.Może to ci pomoże jestem w 8 miesiącu już i wczoraj mi zeszła mama nadzieję ,że ostatnia opryszczka w tym roku :-) Pozdrawiam