Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam brzydkie.oczy

Mam brzydkie oczy. Brzydki kolor

Polecane posty

Gość mam brzydkie.oczy

mam ''smutne'' oczy, do tego kolor beznadziejny... duzo brązowego, zoltego, szarego, tzw piwne? ogolnie brzydkie... chcialabym miec turkusowe i wokol zrenicy troche brazowego, sliczne takie są, jak z obrazka :( albo chociaz zielone jak kotek :( Probowalam nosic rozne soczewki koloryzujące ale zawsze bylo widac ''piksele'' na nich, z daleka nikt nie poznaje ale z bliska wiekszosc osob widzi to, gdy ruszasz okiem soczewka nie nadąza za galką i widac przesuwający się obrazek na niej :/

Gość 30kwietniadzisiajfdfd
Piwny kolor oczu to swietny kolor! I mozna z nim szaleć jeśli chodzi o makijaz. A masz może zdjęcie koloru swoich oczu?:> Albo jakieś z neta podobne do twojego koloru?

Gość poetka2013
ja mam turkusowe oczy, a brazowe bardzo mi się podobają. pokaż oczy ocenimy :)

Gość fggf
No właśnie, ja też chciałabym zdrowie, które jest ważniejsze niż kolor oczu.

Gość jezusie nazarejski...
Co za wydumany problem. Wszystkie kolory oczu są w zasadzie ladne (w ciagu 20-paroletniego zycia utonelam juz zarowno w blekitnych niczym niebo jaki i szarych golebich, lagodnych brazowych i szarozielonych - chlodnych lecz blyszczacych i mądrych) a uroda spojrzenia zalezy glownie od oprawy, wielkosci, blysku oraz charakteru spojrzenia LECZ PRZEDE WSZYSTKIM OD JEGO WYRAZU. PRAWDZIWIE ELEKTRYZUJA WYLACZNIE TE KTORE NIE SA PUSTE I GLUPIE...nawet okalone firanka ciemnych gestych rzes oczy o kolorze szmaragdu nie zachwyca jesli bedzie z nich wyzierac wylacznie potylica wlasciciela...na tym polega magia oczu ze zwierciadlem duszy sa

Gość poetka2013
śliczne :)