Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bleblotki

Nie potrafię nawiązać bliższych relacji z kobietami

Polecane posty

Gość bleblotki

Jestem kobietą. Mam jedną przyjaciółkę jeszcze z czasów gimnazjum ale i tak gdy rozmawiamy to głównie ona opowiada co u niej, a gdy pyta co u mnie to odpowiadam ogólnikami, jakoś tak nie potrafię się zwierzać, mimo, że kiedyś potrafiłam przed nią. Moje relacje z innymi kobietami są po prostu płytkie. Tzn gdy mam do czynienia z grupą kobiet, np w pracy czy w szkole (uczę się zaocznie) jestem dla wszystkich miła a one są miłe dla mnie. Rozmawiamy o szkole, obgadujemy nauczycieli i o pierdołach, typu kosmetyki, ciuchy itp ale potem zauważam, że one zaczynają łączyć się w pary lub małe grupki i rozmawiać na tematy osobiste, życie prywatne, związki. A ja w takich rozmowach nie uczestniczę. Ta moja przyjaciółka gdy mi opowiada co u niej w pracy to wynika z tego, że też osoba z którą pracuje np 1 dzień opowiada jej o swoim życiu prywatnym i ona jej też. Chciałabym bardziej się otworzyć, nauczyć się mówić, ale boje się, że będę się narzucać. Dodam tylko, że z mężczyznami nigdy nie miałam takiego problemu, co prawda od 3 lat jestem w szcześliwym związku, ale wcześniej randkowałam dużo, z różnymi mężczyznami i przed nimi otwierałam się bardzo łatwo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować