Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulkaff

jak wyjaśnić,że brzydka niesmiała dziewczyna ma powodzenie u przystojnych?

Polecane posty

Gość brzydulkaff

zawsze zwracali na mnie uwagę i jak spodobał mi sie jakiś przystojniak i powiedziałam koleżance i on sie dowiedział to okazywało się,że mam szansę, jak podrosłam i chodziłam na imprezy to bywali faceci tacy,że mua 👄 😍 kazda ich chciala, jeden moj usmiech i podchodzili do mnie, dawniej bylo paru facetow zabujanych we mnie na zaboj, teraz raczej spokojni, ale tak przystojni,że nie wierzę, są przystojni, uprzejmi, nie wiem czemu tak mnie traktują bo jestem brzydka, nieśmiała, niesympatyczna na dłuższą mete, nie umiem rozmawiać, a taki jeden im dłużej mnie zna tym bardziej lubi :(

Gość brzydulkaff
i tak myślę - wyjasnieniem mogłoby być stereotypowe myślenie - zakładają,że jak jestem brzydka i nieśmiała to jestem porządna, nie zdradzałabym bo nie miałabym z kim, albo myślą że jestem dziewicą :) chociaż? wolelibyście mieć brzydką dziewicę czy ładną nie dziewicę? dodam,że raz zgrywam cnotkę a raz dziwkę

Gość Filloalaa
Myślę, że faceci woleliby "brzydką dziewicę" jak to nazwałaś. Na pewno masz to coś w sobie i jesteś na swój sposób ładna i czarująca. I oni dostrzegają coś niepowtarzalnego w Tobie.

Gość bez fotografii ciężko ocenić
być może wcale nie jesteś brzydka, tylko się za taką uważasz.