Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselnadama88

wesele w sobotę, co zamiast kwiatów?

Polecane posty

Gość weselnadama88

witajcie. w tą sobotę idę na wesele jako osoba towarzysząca. z tej racji wypada kupić mi jakiś skromny upominek, który podarujemy Młodym podczas składania życzeń. Dziś chłopak napisał mi , że w zaproszeniu Para Młoda zażyczyła sobie coś innego niż kwiaty. Mam dylemat. Czy wino zda egzamin? Właśnie szukam jakiegoś dobrego alkoholu w rozsądnej cenie i znalazłam to http://www.sklep-wina.pl/56,tamaya-varietal-carm-n-re.html . Czy może warto dać coś innego? Tylko co? Mam mało czasu:o

Gość hm, a moze
kosz owoców? i nie mam na myśli jablek ale jakieś owoce egzotyczne (ananas, kokos, mango, papaja itp.)

Gość jfkkfv
Dobre wino,zdrapki

Gość ...bezradny on....
Moze cos dla dzidzi :-). Albo u mnie w rodzinie tez robili taka akcje i chcieli buty jakikolwiek rozmiar potem do afryki to wysylali.

Gość Hgv j i k
Dobre wino, kupon lotka, książkę, miska, albo kOsz słodyczy. Na każdym weselu na którym byłam takie mieli zachcianki

Gość dużo może być
Mnie się najbardziej podoba ładna filiżanka (ewentualnie jakiś komplet kubeczków czy filiżanek) lub książka.

Gość gość
kup bukiet sloduyczy. uwielbiam takie kwiatki chyba mozna kupic w empiku albo gdzies jeszcze. sa tam zelki itp