Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieepalącaaa

Czy wróciłyście do palenia papierosów po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość nieepalącaaa

rzuciłam przed zajściem w ciąże palenie teraz dziecko ma już 2 lata, a ja nadal nie pale mimo iż mówiac szczerze, moze to głupie, ale chcialabym i tęsknie za fajkami :P nie chce jednak zaszkodzic dziecku. Jesli sa tu jakies mamy-palaczki to powiedzcie mi jak sobie radzicie.

Gość Ale jaki macie problem???
Tak, po porodzie wrocilam do palenia tym bardziej, ze prawie od samego poczatku karmilam mm-wychodze na balkon.

Gość ja też już nie palę
Rzuciłam jak dowiedziałam się od gina że na 100% będzie bobas ;) normalnie z dnia na dzień, nawet mnie nie ciągnęło a wcześniej kopciłam prawie paczkę dziennie plus alkohol, stresująca praca ;) po urodzeniu dziecka nie wróciłam do palenia, zapaliłam może 3 razy, 2 razy w stresującej sytuacji, wcale nie czułam tego co dawniej, fajki już nie smakują, nie czuję tego luzu po zapaleniu, 1 raz zapaliłam pijąc piwo i myślałam że zwymiotuję a kiedyś fajki plus kawa czy alko to był mus ;) nie wracam do nałogu bo fajki drogie, nie paląc czuję jak inni palacze śmierdzą a sama też taka byłam i tego nie zauważałam. Nie ma co wracać do tego syfu.