Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAZRMAXX

Kobiety myślą, że ich target to modele, sportowcy, lekarze i prawnicy :D

Polecane posty

Gość RAZRMAXX

Śmieję się wam w twarz ! Wymagacie , marzycie a soba tak naprawde nic nie reprezentujecie. Przeciętna Polka to intelektualne dno. Na niczym się nie znają, człowiek inteligentny powinien mieć wiedze na każdy temat, chcieć ją poszerzac. Co robi przeciętna Polka ? skupia się na swoich studiach, zawodzie i reszta ją nie interesuje. Ostatnio nawet słyszałem rozmowe dwóch studentek i chłopaka - mowily do niego : dlaczego kupiłes Nuforen , przeciez to dla kobiet z bólami miesiączkowymi a nie od bolu głowy, on im mowi ze skład jest taki sam jak ibupromu ale tansze bylo wiec to wziąl a one dalej swoje - na forach to samo, ''laski'' pytają się obcych ludzi czy moga zjeść serek ,któremu wczoraj skonczyla się data waznosci. To tylko przykład tępoty wspolczesnych ludzi, zwłaszcza młodych kobiet. Kremy ,podkłady, imprezy, ''melanże'' , lans, komórki, seriale, seks, bachory - to Wasze zainteresowania. Z czym do ludzi? O czym Wy chcecie rozmawiać z adwokatem, kardiochriurgiem, sędzią ? Większosc z Was nie powala urodą, myslicie ze jakis sportowiec bedzie chciał leniwą krowe, która dostaje zadyszki po przejechaniu 10 km rowerem? Przeciez dla takich ruch to całe zycie, nie bedą z wami siedziec w domu. Marzycie...marzycie...cóz marzenia fajna rzecz :D PS: Są kobiety niemal idealne,normalne, których ten tekst nie dotyczy , z 15%? 🖐️:classic_cool:

Gość jeszcze większy
Target kobiet to głównie bad boye.

Gość jeszcze większy
byleby oszukiwał, kłamał, wyzywał nawet bił bo wtedy będą miały o czym pogadać z koleżankami, będą mogły pisać na kafeterii. Jakby miały porządnych chłopaków to kafeteria by splajtowała. :D

Gość to smiej sie prawiku xDD
bez modeli i sportowcow, reszta sie zgadza

Gość chudderlina
Prawników można sobie odpuścić, jest kryzys w branży!!!

Gość gfdmkhmm
Żaden prawnik nie spojrzy na ścierwo ktore przesiaduje na kafe i pisze do seksie, prawiczkach

Gość sedziowie kardiochirurdzy
czy prawnicy nie biora za zone kobiet, dla rozmow... zony maja byc piekne, zadbane, miec na podoredziu pare tematow (tego mozna wykuc na blache :P ) by zabawiac gosci. zona, dom i praca to prestiz - styl zycia :P

Gość facet ma zapewnic rodzinie
dobre i godne zycie. Dlatego nieudacznikom zyciowym mowimy stanowcze nie. Jestem atrakcyjna kobieta, szczupla i ladna, dobrze ubrana, zadbana. Studiuje dobry kierunek studiow, zadne humanistyczne badziewie, posiadam specjalistyczna wiedze, mam duzo zainteresowan, i uwierz mi ze nie sa to seriale z tv i "bachory", duzo podrozuje i jestem oczytana. W dodatku umiem swietnie gotowac, choc na codzien tego nie robie bo nie mam czasu. Do tego jestem mila i sympatyczna, towarzyska i obyta. Z takim zapleczem moge sobie przebierac w prawnikach, lekarzach i innych jak tylko mi sie podoba. I moim przypadku jest na odwrot - o czym by ze mna rozmawial niewyksztalcony robol? O ilosci piw wypitych dzien wczesniej przed tv? O sposobie produkcji bimbru? A moze o tym jakich nowych bluzgow sie ostatnio nauczyl od kolegi spod sklepu? :O sorry ale mierze wyzej

Gość chudderlina
spojrzy,spojrzy

Gość RAZRMAXX
Większosc Polek nie ma urody, klasy, stylu. Wstyd je pokazac w towarzystwie. Która młoda Polka ma klase jak Jolanta Kwaśniewska vel Beza ? Młode Polki świetnie obrabiają pały z połykiem i dupy innym :) Trzeba mierzyć siły na zamiary :)

Gość chudderlina
Ależ jesteście pojebani myślicie że prawnicy to jacyś nadludzie, nawet nie wiecie jaki jest kryzys w branży, pewnie o prawnika się nawet nie otarłyście.

Gość jsdjksnd
Zgadzam się z autorem z małym zastrzeżeniem. Dotyczy to większości ludzi bez względu n płeć. Większość ludzi to kompletni idioci z horyzontami ograniczonymi pracą, serialem i wakacjami w Międzyzdrojach.

Gość vvvvvvvvvfbhh
chudderlina - nie gadaj bzdur, adwokat, komornik, sędzia, prokurator ZAWSZE bedzie miał kase :O znajomosci, wszystko. Kryzys to moze dotyczy radców prawnych albo tych co się zadłuzyli na miliony i nie mają z czego spłacac.

Gość chudderlina
Adwokatów będzie niedługo więcej niż politologów. O zarobkach sędziów i prokuratorów nie wspominam bo nie jeden obrotny facet po zawodówce zarabia więcej od nich.

Gość khglkghlk
hlhjkl

Gość Żółty bananek:-)
Ale się uśmiałem czytając ten temat:-)