Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy uda mi sie to osiągnąć

Mam poważny defekt - nie umiem kochać

Polecane posty

czy osoba która nie ma uczuć bedzie w stanie stworzyć związek? (szczesliwy) w którym bedzie facet i ona i ich dzieci?

Kochać się można naumieć :) Chyba, że jesteś skrajnym psychopatą.

a jak sie nauczyc? psychopatą? ale nie chodze i nie zabijam ludz...po prostu wiekszosc ludzi mnie irytuje... chce zwabic faceta, dac sie zaplodnic (2 razy - bo chce miec dwojke dzieci) chce by te dzieci byly szczesliwe, wiec niech ich ojciec bedzie z nimi przez pierwsze 13lat zycia, potem moze odejsc. Przez te lata nie bedzie seksu (oprocz zaplodnienia) .

Dawanie dupy jest podstawą związku. Bez dymania żaden facet cię nie będzie chciał.

Gość rozwódka...
naumiesz sie jak przyjdzie pora.

03.05.2013] 18:07 [zgłoś do usunięcia] czy uda mi sie to osiągnąć a jak sie nauczyc? psychopatą? ale nie chodze i nie zabijam ludz...po prostu wiekszosc ludzi mnie irytuje... chce zwabic faceta, dac sie zaplodnic (2 razy - bo chce miec dwojke dzieci) chce by te dzieci byly szczesliwe, wiec niech ich ojciec bedzie z nimi przez pierwsze 13lat zycia, potem moze odejsc. Przez te lata nie bedzie seksu (oprocz zaplodnienia) . x x he he he Idź dziecko do książek. Poważne sprawy zostaw dorosłym ludziom.🖐️