Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyygyugyugygfft

Jakies proste sa kobiety, ktore uprawiaja sport.

Polecane posty

Gość gyygyugyugygfft

Przepraszam jesli kogos skrzywdzilem tym stwierdzeniem i generalizuje, ale takie sa moje spostrzezenia. Poza tym sa bardzo skoncentrowane na wygladzie swoim i innym. Chyba nie za ciekawy charakter chca tym zrekompensowac.

Gość mnie ktoś radził afirmacje
masz rację, lepiej być garbatą i na starość niesprawną dziewczyny, Broń Boże nie ćwiczcie bo jakiś intelektualista uzna was za głupie i prymitywne

Gość mnie ktoś radził afirmacje
ćwiczy się dla zdrowia i dobrego samopoczucia a nie tylko dla wyglądu, prymitywny ciołku tobie nawet wygląd nie pomoże boś głupi

Gość gyygyugyugygfft
Pocwiczyc mozna od czasu do czasu, ale bez przesady. Jesli to czyjes hobby to sprawa wyglada wlasnei tak jak napisalem.

Gość gyygyugyugygfft
:) O jacy poruszeni. Nie hjestem prymitywny. Zapeniam Cie.

Gość kalendama
To,że ktoś o siebie dba,nie musi oznaczać płycizny intelektualnej.

Gość skądś to znam....
a ja po części się z tobą zgodzę :D do "mojej grupy" na ćwiczeniach przychodzi laska, wytapetowana, z cyckami na wierzchu, z ustami wymalowanymi na czerwono, zawsze ma rozpuszczone włosy i ciągle poprawia się w lustrze, a po godzinnym "wycisku" nawet nie jest odrobinę spocona :D i stój tu obok takiej :D:P

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
Pocwiczyc mozna od czasu do czasu?? Ha ha, taaak, faktycznie, nawet lekarze zalecaja, zeby tylko od czasu do czasu, inaczej mozna zglupiec :D Boszzzz,skad sie biora takie poglady??

Gość gyygyugyugygfft
Nic nei poradze, ze takei sa moje spostrzezenia. Poprostu nei maa o czym za bardzo pogadac nawet z takimi kobietami, chyba, ze o pierdolach jakichs. Nie pisze tego, zeby komus zorbic na zlosc.