Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Borze, jezu i Maryjo! Mój kot oszalął!

Polecane posty

Więc tak: zaciekawił mnie twój temat i chciałam poczytać wasze komentarze, a ponieważ TO KAFE mi się zacina to żeby je zobaczyć muszę pisać.

aahaaaaa to trza bvylo od razu, myslalam ze chcerz porozmawiac. wienc zamiast wypisywać głupoty moglabys coź o sobie powiedziedź. chyba, ze chcesz usłyszec moje zdanie na swuj temat.

Gość NIEORTOGRAFICZNA
Kochana autorko,wez reklamoweczke wyrzyc ptaka(u kotow zdobywanie i przynoszenie zeby sie pochw\lic to normalne)i przestan pieprzyc ze twoj pupilek powinien sie zywic .....salata.Kot to drapieznik i taka jego natura chocbys go zaglaskala na smierc i udomowila jak nie wiem co. To ze przynosi swoja zdobycz do ciebie jest najwiekszym aktem zaufania do ciebie(jak by tak nie bylo to by ja zerzarl po drodze)i chce tobie sie przypodobac.

Gość konski kus
a czego sie szantrapo najaralas ?

nieortograficzna, co ty pitolisz. a gdzie ja napisałąm ze on rzre sałate? on je karme dla kotuw, od czasu do czasu mu tuńczyka kupie i inne rarytasy, ale nie trupy śmierdzące z dworu. muj kot nie jest drapieżnikiem, rozómiesz! NIE JEST! to najłagodniejszy i najprzymilszy kot na świecie, on nawet muchi by palcem nie tknoł, więc nie wiem skond ten ptasior się wziol. ufa mi i owszem, ale zeby dzienkować w ten sposób?

do kogo było te najarałaś? ja mam nadzieje ze to wzrot grzecznościowy do koleżanki ady co ma zajady.

i jeszcze jedno, nie wezme go w reklamuwkie, bo sie go boje, nawet etras na pientro nie wejde bo on tam lezy, a pechiesz ściska...

Gość konski kus
powinnas sie cieszyc durna bestio ze twoj kotek dobrze wychowany i chce cie poczestowac dobrym zarciem !, wiec wez ptaszka i nie obraz KOTKA gadzino glopia !

kołbi jestes psychopato, dla czego mie przezywasz?

taaa moze jeszcze mu picce zamawiac

a z czym on ma problemy? chyba tylko z oddawaniem moczu.

Gość konski kus
pice to mu mozesz dac - ale powachac...- pomysli ze tunczyk - hee he he

Gość konski kus
- bo sczym to pewnie ty masz cos ! - a z tym problemy ze jak ci przyniosl "delikatesy"- to moze sie domyslisz ...- i rosolku nagotujesz !!!

Gość konski kus
twoj kot powinien lezec na tapczanie i gazete czytac, a ty powinnas mu wroble na obiad przynosic gamoniuuu !

Gość konski kus
i cooooo !!!!!! - peklas ze smiechu ????