Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onedayinyourlife

Skoro Polki są tak piękne, to dlaczego nigdy nie wygrywają na Miss World?

Polecane posty

Gość onedayinyourlife

Ba, nawet zajmują przedostatnie miejsca. Zazwyczaj zawsze wygrywają albo Hiszpanki, albo Latynoski, albo Hinduski. Wyjątkiem była Aneta Kręglicka w 1989 r. i ostatnio Marcelina Zawadzka znalazła się w pierwszej 16. I gdzie ta wasza piękność i urodziwość, Polaczki?

Gość Zastanawia mnie...
Wiesz,odejdę trochę od tematu,bo nurtuje mnie jedna sprawa:co to,za określenie,,Polaczki''?Może jesteś obcokrajowcem,ale to określenie obraźliwe a zauważyłam,że dużo Polaków używa tego zwrotu.

Gość onedayinyourlife
Ja jakoś nie widzę wyjątkowej urody u Polek... w większości mają zaniedbane, krzywe zęby, malują się jakimiś badziewnymi kosmetykami, przez które efekt jest zupełnie inny od zamierzonego, ubierają się na sobotnich targach, łażą w tych skajowych, czarnych kurtkach, a na widok butów Nike czy Puma mają kisiel w majtach.. haha a najlepsze jest to, że mając jasną karnację farbują się na ciemno, i nie było by w tym nic złego gdyby nie te jasne, 1 cm brwi przy czarnych włosach ;] hahha

Gość onedayinyourlife
zastanawia mnie... - nie, nie jestem obcokrajowcem, a jeśli uważasz to za obraźliwe, no to trudno.

Gość amberkaaaaa
dokladnie, TYPOWE polki sa ochydne nie ma nic gorszego niz mysiowłose bladziochy z szarymi oczami itd... a jeszcze jak zafarbuje sie to na czarno to juz w ogole jakis kiepski żart... nie ma to jak latynoski sa najpiekniejsze !

Gość no prosze polaczki wypowiadaja
sie o brzydocie polek :) dobrze, ze przynajmniej piszecie z dosiwadczenia, nie ma nic gorszego niz og\bgadywac czy obrazac innych

Gość ano własnie te polaczki
Temat ma wpędzić Polki w kompleksy założył go jakiś zakompleksiony żydek, to sie nazywa hasbara

Gość tak przy okazji
to Aneta Kręglicka była Miss World, a Ewa Wachowicz I wicemiss, inna rzecz że w tych konkursach zazwyczaj wygrywaja przeciętne kobiety, te napradę piekne nie startują nie kręci ich to

Gość grrrrrrrrrryyy
Polki wcale nie są jakieś piękne, po prostu ktoś kiedyś tak powiedział i się przyjęło :) Ja np oprócz siebie nie znam żadnej wyjątkowa ładnej dziewczyny :D

Nie Marcelina Zawadzka a Ania Jamróz znalazła się w pierwszej 16.

Gość Polkamonk
Jak można tak pisać o Rodakach? Co to za teksty że "ubierają się na sobotnich targach" - i skąd ta wiedza kiedy jest handel na bazarach u ciebie, konesera markowych butikow? Na widok butów nike Polki mają kisiel w majtkach? To dziwne bo cała masa polskich dziewczyn w takich butach chodzi...

Gość Małpka801054
a nie przyszło Wam do głowy, ze Polka wygrała w 1989 roku? 89? To wszystko polityka, gusta są różne a psychologicznie byli do Polki najlepiej nastawieni w 1989 bo było o nas głośno. A tak to się nie wyróżniamy to i nasze piękne Polki bledną. Poza tym ludzie o urodzie słowiańskiej są w skali światowej mniejszością, większości podobają się osoby o ciemniejszej, latynoskiej karnacji, albo Azjatki, Hinduski. Osobiście uważam że w większości Hinduski są brzydkie (znam wiele i lubię je, ale piękne nie są), choć czasami trafi się naprawdę spektakularny wyjątek... ale ogólnie mało jest ludzi opatrzonych i lubiących słowiański typ urody, w skali światowej. To samo skandynawska uroda.