Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shelll.

Czy chłopak/mężczyzna zawsze bierze sobie młodszą lub rownolatkę?

Polecane posty

Gość Shelll.

Nie chodzi mi tu o laske na jedną noc tylko na związek lub na żonę. I nie pytam tutaj o wyjątki 1 na miliard ;)

Gość to nie kwestia tego kogo
bierze sobie facet ale jaka go zechce. Mnie zawsze starsze ode mnie interesowały a tylko młodsze na mnie leciały bo wiadomo kobiety wolą starszych.

Gość Shelll.
Ale facet chce chyba zawsze młodsza dziewczynę ? Żeby się nią nie wiem jak to ująć "chwalić". Czy to nie jest trochę tak że kobieta jest wizytówką mężczyzny ?

Gość Shelll.
A dlaczego interesowały Cię starsze ?

Nie zawsze, ale z zasady ludzie się tak dobierają i jest masa powodów innych niż "chwalenie się"

Gość Shelll.
No proszę udzielcie swoją opinię ;) bo mnie to dręczy

Gość to nie kwestia tego kogo
Sam mam siostrę o 6 lat starszą i więcej zadawałem się z jej koleżankami niż z moimi. Na osiedlu też trzymałem ze starszą grupą i starszymi dziewczynami min. 3 lata. Zawsze równolatki wydawały mi się strasznie dziecinne, kompletnie nie wiedziałem o czym mam z nimi rozmawiać a ze starszymi od siebie to zawsze szło bez problemu. Zawsze słyszałem, że jestem zbyt dojrzały jak na swój wiek.

Mam wrażenie, że kobiety mają większe parcie na stabilizację (oczywiście pomijam wyjątki). 25latka może mieć już plany na życie i łatwiej jest je pociągnąć z kimś w podobnym wieku lub trochę starszym niż gdyby miała być z 20latkiem.

Gość do Moorland
A wiesz skąd to narzekanie kobiet na swoich facetów? Właśnie przez to narcie na stabilizację. Kobiety za młodu i pod wpływem młodości i pociągu do emocji wybierają niedojrzałych dupków. Z nimi osiągają ok 20-25 lat w między czasie kobieta zaczyna chcieć mocniej stabilizacji i budzi się z ręką w nocniku i odkrywa, że wybrała niedojrzałego dupka na partnera.. Za młodu patrzą na "zajebistość" faceta/chłopaka czy na tzw. Badboys. Znam takie przypadki. Kobiety/dziewczyny boją się odejść od takich bo boją się samotności i wolą być z takimi niż poszukać sobie kogoś odpowiedniego.

Gość dasfwes
Mam wrażenie, że kobiety mają większe parcie na stabilizację (oczywiście pomijam wyjątki). 25latka może mieć już plany na życie i łatwiej jest je pociągnąć z kimś w podobnym wieku lub trochę starszym niż gdyby miała być z 20latkiem. 88888888888 Kobiety biorą starszych bo taki facet teoretycznie już jest ustawiony. Kobiety wolą po prostu przyjść na gotowe a nie budować czegoś razem.

Częściowo możesz mieć rację. Ludzie z wiekiem się zmieniają i wcale nie trzeba wybrać sobie dupka, żeby za parę lat stwierdzić, że drogi się jednak rozchodzą.

A czemu że facet bierze? :o do związku nie można sobie kogoś wziąć, muszą być dwie chętne osoby...a nie znam wielu dziewczyn, które chciałby chodzić z młodszym od siebie, a przynajmniej takie w moim wieku, czyli 20+, więc nawet gdyby facet chciał starszą może nie być to możliwe. Chyba że z laską po 35 bo z tego co widzę takie dziewczyny są o wiele mniej wybredne ;)

tak co do przychodzenia na gotowe - to nie wiem czy np. 25latek jest już ustawiony ;)

Gość do Moorland
ale do kogo innego teraz. ale nick wybrałem :P f KingaStefankaFanka No właśnie o tym też pisałem, W wieku do ok 25-30 kobiety chcą tylko starszych to gdyby iść za nimi to musiałbym się umawiać z 12-13 latkami :( Bo reszta szuka chłopaka starszego nawet ode mnie. Znam osobiście 18 latkę co ma faceta lat 25 a przykładowo ja mam w tym roku 22 i dupa blada.

Gość dasfwes
dlatego biorą się za starszych. Często nawet o 10, 20 czy 30 lat

z tego co widzę różnica wieku to często maks 5-6 lat....

Gość dasfwes
tak czy siak na starszych lecą i to dlatego, że może być już bardziej ustawiony niż one wolą przyjść na gotowe.

Tak, wszystkie bez wyjątku, wcale nie ma takich które są z facetami w tym samym wieku i dorabiają się wspólnie...

Gość Shelll.
No ok. ale tyle się słyszy o tym,że mężczyzna odchodzi od żony do młodszej...

nie ma tez kobiet z dobrą posadą i zarobkami lub bogatych z domu lub zwiazanych z mlodszymi. sztanca, bip i gotowe, kazdy ludź jak klon. jaki prosty świat, jak fajnie nie myslec za duzo:)

Nooo ja też właśnie mam faceta starszego od siebie o 7 lat i nie wyobrażam sobie być z młodszym ode mnie. Ale już nie przesadzaj, mając np. 16/17 lat spotykałam się z chłopakami którzy mieli 19/22 lat więc nie jesteś w jakiejś beznadziejnej sytuacji :) nie musisz łamać prawa i uwodzić całkiem nieletnich grożących więzieniem :p

slyszy sie to co sie chce slyszec, czytalam tu juz kilka watkow o tym ze odszedl do starszej, brzydszej, z trojka dzieci.

Poza tym kryzys wieku średniego to inna bajka i z tego co widzę to wszystkie te kochanki mają jedną, wspólną cechę - wszystkie są beznadziejnie infantylne, żeby nie powiedzieć głupie. W sam raz dla faceta który właśnie przeżywa "drugą" młodość.

no tys prowdo. te, co są na kochanki podtatusialych herosow to takie barbie.

Gość dasfwes
Kinga wybacz ale mając 20+ nie patrzę na te 16/17 jako nawet potencjalne dziewczyny. Dziewczyny często w moim wieku są niedojrzałe a co dopiero 16 czy 17. To, że dziewczyny szybciej dojrzewały to było może do czasów lat 89 ale nie 90+.

O rany, oni zawsze mówią że chcą młodszą, ale tak naprawdę nie wiedzą ile mamy lat... :P To baby wolą starszych, bo myślą, że mądrzejsi albo ustawieni, ot co. A to G prawda

Gość Alle to
Mi się zawsze podobały dziewczyny starsze o 1-3 lata,ale coś nie zwracają uwagi :p