Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdffdf

zwiazek z niedziewica

Polecane posty

Gość dfdfdffdf

Hej ilu z was ma problem z akceptacją braku dziewictwa waszej dziewczyny. Czyli innych kolesie przed wami? Ja chyba powinienem sie urodzic w innej epoce. Najsmieszniesze jest to ze podobam sie kobietom i co chwile slysze od nich koplementy czasem pytanie albo wyrażenie swojego zdziwienia "jak to nie masz dziewczyny?" A gdyby nie to że tak ważne jest dla mnie dziewictwo to pewnie juz dawno mialbym dziewczyne albo kilkanascie na koncie

Gość lipa znad litwy
prawiczek?

Gość Mało dziś kobiet się szanuje
ciężko kogoś do związku znaleźć

Gość dfdfdffdf
tak. W koncu jak wymagam dziewictwa to sam tez musze byc czysty.

Gość dfdfdffdf
powinienem chyba bardziej pasuje bo wiem ze kobietom tak bardzo na tym nie zalezy.

Gość 436346
"niedźwiedzicą"?

co z tego , że podobasz się kobietom , jak nie umiesz z nimi postępować ani ich rozumieć?

Gość dfdfdffdf
Skad przekonanie że nie rozumiem i nie umiem z wami postępować? moim problemem jest to ze chce dziewicy a tej ciezko uswiadczyc.

Gość dfdfdffdf
Skad przekonanie że nie rozumiem i nie umiem z wami postępować? moim problemem jest to ze chce dziewicy a tej ciezko uswiadczyc.

Gość dfdfdffdf
Skąd te przekonanie ze was nie rozumiem ani nie umiem postępować. Problemem jest brak dziewictwa i z tym mam problem, bo wtedy kobieta wiele w moich oczach traci. To tak jak np ładna dziewczyna a jednak w rozmowie pusta bądź mało-inteligentna mnie nie pociąga pomimo ze pierwsze wrażenie zrobiła na mnie piorunujące.

Gość dfdfdffdf
A kto powiedział że was nie rozumiem bądź nie umiem postępować. Problemem jest brak dziewictwa. I dla mnie to taki sam problem jak np inny poziom intelektualny. Do rozmowy i koleżeństwa wystarczy ale do związku nie. bo i jedno i drugie obniza atrakcyjnosc kobiety w moich oczach.

Gość dfdfdffdf
A kto powiedział że was nie rozumiem bądź nie umiem postępować. Problemem jest brak dziewictwa. I dla mnie to taki sam problem jak np inny poziom intelektualny. Do rozmowy i koleżeństwa wystarczy ale do związku nie. bo i jedno i drugie obniza atrakcyjnosc kobiety w moich oczach.

Gość dfdfdffdf
"jak nie umiesz z nimi postępować ani ich rozumieć?" Skąd taki wniosek?

Gość wszystko się pomieszało
taa a revolver rozumie kobiety,ciągle tylko pierdzieli jak to na kase lecimy palant :O fajnie,że skoro wymagasz dziewciy sam jesteś czysty,przynajmniej nie hipokryta :) jakbyś miał kilkanaście na koncie nie miałbyś żadnego prawa do dziewicy nie jest trudno o dziewicę

Gość facet ma prawo
szukac dziewicy

kobieta ma prawo uprawiać seks z facetem przed Tobą , bo żyła z kimś innym - i to jest Twój błąd w rozumieniu , że nie jesteś i nie byłeś pępkiem świata , dla każdej z nich i być może nie będziesz , bo ograniczyłeś swój mózg do jednego wzoru