Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Brunet

Jak zapobiec kobiecej zdradzie ??? - Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość Pan Brunet

jw Co mezczyzna musi robic, jakie warunki spelnic zeby ograniczyc skoki w bok swoich partnerek do minimum ?

Gość Pan Brunet
aj, wiadomo ze chodzi o 1 partnerke. No to jak ? Jakie pomysly ? Wiem ze nieda sie tak zeby nigdy nizdradzila. Jak sie ktos pojawi fajny w jej otoczeniu i ja uwiedzie to rozumiem.

Gość zielony knotek
przecież odpowiedź jest prosta 1.musisz ją nie zdradzać 2.musisz dbać o siebie czyli dbać o figurę i ubierać się jak gej 3.musisz się do niej odnosić kulturalnie np. otwierać drzwi 4.musisz poświęcać jej czas 5.musisz dać kobicie swojej poczucie bezpieczeństwa

Gość zielony knotek
a i 6. zawsze odbieraj telefon a jak idziesz do kolegi to co godzinę powinieneś się meldować no i 7. słuchać ją jak pies

Gość Pan Brunet
1. o dobra ok. 2 To tez mi pasuje. 3. Nie wiem czy kobiety takich lubia. Slyszalem ze wola macho 4. jak jej bede poswiecal zbyt duzo czasu to pomysli ze jestem cieple kluchy 5. tu tez sie zgadzam

Gość szukam zołzy
"1.musisz ją nie zdradzać 2.musisz dbać o siebie czyli dbać o figurę i ubierać się jak gej 3.musisz się do niej odnosić kulturalnie np. otwierać drzwi 4.musisz poświęcać jej czas 5.musisz dać kobicie swojej poczucie bezpieczeństwa" czyli dokładnie na to samo można poderwać.....omg

Ja nie zdradzę jeśli: szanuję swojego faceta i jest moim przyjacielem, a nie tylko kochankiem zaspojkaja mnie seksualnie nie zdradza mnie dba o mnie

Gość szukam zołzy
5. spotykanie się ukradkiem z gostkiem, który ma jedyny cel przeruchać daje Wam poczucie bezpieczeństwa?