Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepeer saltt

Rzucił mnie bo nie jestem dziewicą

Polecane posty

Gość pepeer saltt

Spotykałam się z facem facetem trzy miesiące, w ogole nie poruszał tego tematu az do niedawna i zapytał. Powiedziałam mu ze mialam dwóch chlopakow i z jdnym spalam... Po tym spotkaniu juz sie do mnie nie odezwal, chcialam sie dowiedziec o co mu chodzi, odpisal zebym wiecej do niego nie wydzwaniala i nie pisala bo nie bedziemy razem:( przykro mi :(

Gość .wredna jędza
Ciesz się, dziewczyno! Naprawdę! Po co Ci facet, który ocenia innych wyłącznie przez pryzmat partnerów seksualnych - nawiasem mówiąc jeden partner seksualny to nie jest powód do wstydu. ;)

Gość Wy za to facetów bez doświadcz
enia seksualnego czyli 0 partnerów seksualnych to wyzywacie od ścierwa i nie chcecie nawet dać szansy

Gość bo byl prawikiem
a prawik boi sie, sra ze strachu, ze bedziesz go oceniala, porownywala z tamtym, ale nie przeejmuj sie prawiki sa poyeeebane ostro, maja kompleksy na pukcie swojego braku meskosci ha ha ha :D:D::D

Gość jak nie mieć kompleksów
z powodu braku doświadczenia skoro kobiety wymagają jak największego doświadczenia?

Gość chillowo mi
Rzucił Cię, bo nic do Ciebie nie czuł, a nie dlatego, że nie jesteś dziewicą

Gość dymałuuu
katol albo prawik. Tacy najgorsi

Gość ahahahc
a mnie właśnie facet olał, bo jestem dziewicą:/ Straciłam wiarę w siebie. Nie dogodzisz.

Gość grzech zawsze rodzi cierpieni
wiec poco miedz dziwke w domu

Gość a mnie dziewczyna rzuciła bo
jestem prawiczkiem i mam dużo gorzej niż Wy bo na dziewicę czy niedziewicę znajdzie się chętny a prawiczka nie zaakceptuje żadna kobieta więc pierwszy raz muszę u prostytutki chyba mieć :(

Gość qaopev
Prawiczki nie boją się porównania. Po prostu po co mają się męczyć i żyć z kobietą o której wiedzą, że już jakiś inny facet ją przeleciał i robiła z nim rzeczy, które robi się tylko w wyjątkową osobą. Poza tym prawda jest taka, że jak się kogoś kocha, to się nie patrzy czy miał partnera seksualnego czy nie.

Gość często słyszę wśród
czemu uważacie ze kobiety nie chca prawiczków??? przeciez wszystkiego mozna sie szybciutko nauczyc...czasami doswiadczony koles jest gorszy w lozku niz taki prawiczek

Gość a po co ci kryptopedał
albo maniak religijny albo co gorsza 2 w 1?

Gość nie rozumiem Cię, autorko
miał być z Tobą na siłę, mimo, że woli dziewicę. nie wolno woleć dziewicy? wolno, mamy wolny kraj, a Twojego problemu nie rozumiem. Ty byś chciała być zmuszana do np. bycia z prawiczkiem, gdybyś chciała doświadczoengo? wolisz udawanie?

wow to nie wolno mieć własnego zdania, poglądów i potrzeb? trzeba jak barany brać używany towar?

Gość ryddeye
ja źle patrze nie na prawiczków ale na kolesi którzy chodzą do prostytutki,to obrzydliwe lepiej nabierać doświadczenia z ważną dla nas osobą a nie byle kim bo z byle kim to będzie tylko byle jakie doświadczenie