Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linia zycia odcieta

Jestem samotna,nie mam faceta MARZE O RODZINIE ,a latka leca..

Polecane posty

Gość linia zycia odcieta

Mam 30 lat wygladam mlodziej niz nie jedna 20 paro latka ,niby zyje ale tak naprawde nie czuje sie szczesliwa ,jestem samotna nie mam faceta ktory nawal by sie na kandydata na meza.. MARZY MI SIE RODZINA dzieci ,a latka leca juz polowa mojej lini odcieta...BOJE SIE STAROSCI WPADAM W DEPRESJE..:( bo starzeje sie ,jak widze inne dziewczyn ze sa takie mlode ..a ja starzeje sie..:(

Gość jestem mężczyzną...
ja mam 29 lat i tez to widze efekty starzenia

Gość uroda bardzo szybko mija
KAZDY Z WAS Zbrzydnie ZESTARZEJE SIE !! to jest normalne naturalne!! URODA Trwa jakies 5 do 10 lat...te piekne teraz za pare lat juz nie beda takie piekne :)

Gość jestem mężczyzną...
widzę to również po znajomych jak się zmieniają

Gość kazdego to czeka!!
przeciez kazdego to czeka!! czy komus sie to podoba czy nie!! nikogo to nie ominie!! tak jak kazdy umrze KAZDY ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIE!! uswiadomcie to soebie w koncu!! a nie tacy zdziwieni.. pozniej zszokowani ..

Gość love love
glupoty gadacie dziewzyny :) Pociesze was. Wszystko zalezy od tego jakie zycie sie prowadzi. Nie tylko dbanie o higiene przedluza nasza urode ale co najwazniejsze zdrowie psychiczne. Wasza skora potrzebuje waszego usmiechu. Gdy w zyciu dominuja zmartwienia i problemy szybciej sie starzejemy, Mialam na uczelni babke po 50-tce byla sliczna. Nikt niemogl uwierzyc ze tyle miala lat. Wygladala na 30. Super seksowna. Czesto gadala o seksie :) Jak sie chce to sie znajdzie pamietajcie. Trzeba szukac. Ja szukalam kilka lat az wkoncu znalazlam idealnego partnera ktory do mnie pasuje.

Gość ma 30 lat i tak mlodo wyglada
ja mam kolezanke ktora ma 30 lat i bardzo mlodso wyglada nie jedna nastolatka moglaby jej pozazdrosic jej ciala :)

Gość qweqweqw
"Mialam na uczelni babke po 50-tce byla sliczna. Nikt niemogl uwierzyc ze tyle miala lat. Wygladala na 30. Super seksowna. Czesto gadala o seksie " x x To musiała byc jakas renomowana uczelnia.. lol Pewnie KUL? :p

Gość kamilwwwwwwww
do autorki daj kontakt :D

Gość zycie kazdego rozliczy
nie wiem dlaczego ludzie nie potrafia sobie usmiadomisc ze po prostu kazdego to czeka

Gość linia zycia odcieta
ale mam z tego powodu depresje caly czas mysle ze starzej sie,a inni sa mlodzi..(:

Gość linia zycia odcieta
do kamilwwwww nie bo pewnie jakis desperadowiec jestes..:(;)

Gość marudzisz dziewczę i tyle
niektórym jest już to pisane i trzeba zaakceptować taki stan rzeczy, zająć czymś swoje myśli. Pewnych spraw nie przeskoczysz... możesz ewentualnie sobie zrobić dziecko z jakimś "tymczasowym" facetem i pomimo, że nie będziesz mieć rodziny, to chociaż będziesz mamą. Zawsze to coś. Inni mają gorzej od ciebie i też muszą żyć. Ja nie chcę dzieci, rodziny, zniszczyłem jeden całkiem udany związek i jestem jeszcze starszy od ciebie. Szansa, że moje życie się odmieni przed 40-stką równe 0. W dodatku samotność nie odpuszcza i ciągle daje znać o sobie... Także nie łam się, przełam się i przestań zrzędzić :P

Gość POLACY tez bIJA swoje zony!!
eh

Gość a rodzina pyta.....
najgorsze jets jak rodzina wiecznie pyta czy masz juz kogos...

Gość SAMOTNOSC To boli..
dlaczego niby niektorym przeznaczona jest samotnosc???

Gość zycie kazdego rozliczy
:(